Sneguljčica

Sneguljčica - Émilie Beaumont, Nathalie Bélineau | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Émilie Beaumont, Nathalie Bélineau
DIMENZIJA
11,60 MB
IME DATOTEKE
Sneguljčica.pdf
ISBN
6170973437047

OPIS

V želji, da bi se lepe deklice znebila, ji mačeha uspešno ponudi zastrupljeno jabolko. Sedem palčkov Sneguljčico položi k večnemu počitku, nakar mimo pride kraljevič, ki Sneguljčico poljubi in jo prebudi iz spanca. SNEGULJČICA.

V kolikor ste dejanski avtor katere od ... Trnuljčica (tudi Trnjulčica) (originalno francosko La Belle au Bois dormant) je klasična pravljica, ki jo je leta 1697 napisal pravljičar Charles Perrault.Nekateri elementi zgodbe naj bi se pojavljali že prej v drugih delih in tudi poganskih in krščanskih mitih.. Po motivih te zgodbe je Peter Iljič Čajkovski leta 1890 napisal istoimenski balet, Walt Disney pa je leta 1959 posnel ... Sneguljčica zaide v hišico, kjer živi sedem palčkov, ki jo z veseljem sprejmejo medse.

POVEZANE KNJIGE