Rosie in pradedek

Rosie in pradedek - Monika Helfer, Michael Köhlmeier | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Monika Helfer, Michael Köhlmeier
DIMENZIJA
5,68 MB
IME DATOTEKE
Rosie in pradedek.pdf
ISBN
1971076979625

OPIS

Na univerzah v Nemčiji je študiral najprej politologijo in germanistiko, nato še matematiko in filozofijo. Poleg številnih radijskih iger, odrskih del, scenarijev, glasbenih besedil in pesmi je napisal največ proznih besedil, tako krajših, feljtonskih kakor tudi romanov (Zahod, Idila z utapljajočim se psom, Rosie in pradedek, Madalyn). We use cookies to deliver the best possible web experience.

Pradedek Rosie pripoveduje zgodbe iz daljne dežele, h katerim deklica helfer: rosie in pradedek hof: majhna moŽnost ingoliČ: deČek z dvema imenoma james: navaden mulc jurca: uhaČ in njegova druŠČina konc lorenzutti: nisem smrklja kraan: vrisk kuyper: noŽiČ l. neuringer: on je poseben mankell: pes, ki je potoval k zvezdi nilsson: jaz in gorila Little Rosie Functions Home Leonardo Da Vinci Gallery Previous Exhibition Menu .

POVEZANE KNJIGE