Pika Nogavička

Pika Nogavička - Astrid Lindgren | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Astrid Lindgren
DIMENZIJA
9,90 MB
IME DATOTEKE
Pika Nogavička.pdf
ISBN
5379492969917

OPIS

V življenju in delu Pike Nogavičke so uresničene najglasnejše in najtišje želje otrok in odraslih. Pika premaga vse in vsakogar, ukroti tako leva kot hudobnega lumpa. Nikogar se ne boji, je bogata in svobodna, saj lahko zmeraj stori, kar si zaželi.Ena najbolj priljubljenih svetovnih pisateljic za otroke Astrid Lindgren je za stvaritev neprekosljive čarobne vile našega veka leta 1958 prejela Andersenovo nagrado, najvišje priznanje na področju književnosti.

Leta 1958 je postala druga dobitnica nagrade za mladinsko literaturo Hans Christian Andersen. Po njeni smrti je švedska vlada v njen spomin ustanovila nagrado Astrid Lindgren. Pika Nogavička.

Založba Mladinska knjiga založba. Skupna ocena (0 ocena) Načini branja: Cena ali rok uporabe: eknjiga ... Pika Nogavička Kaj naj izmislim si, kaj bomo delali….Zabava se začenja na moji posteljipridruži se mi Ficko, po zraku ko letim,kolo in stojo delam, a za šolo mi ni mar,vila Čira Čara že čaka na nas…..

POVEZANE KNJIGE