Odprta okna, odprta vrata

Odprta okna, odprta vrata Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,31 MB
IME DATOTEKE
Odprta okna, odprta vrata.pdf
ISBN
3148033758232

OPIS

Antologija Odprta okna, odprta vrata ob tridesetem vileniškem festivalu odpira pogled na najboljše pisanje iz Srednje Evrope, kot so ga presejale slovenske žirije. Prinaša zbir in izbor besedil, ki jih je 31 nagrajenih avtorjev in avtoric objavilo v posameznih letnikih vileniških zbornikov, s čimer bralstvu razpira pisano paleto narazličnejših srednjeevropskih avtorskih glasov, ki so odločilno zaznamovali sodobno evropsko in svetovno književnost.

Odpiranje vrat navznoter ali navzven? Pazite, da delitve desnih in levih vrat ne boste zamenjali z delitvijo na navzven in navznoter odprta vrata. Ker pomeni nekaj povsem drugega. Satler okna in vrata - odprodaja izdelkov - na zalogi imamo okna določenih dimenzij, garažna vrata, vhodna vrata, itd.

Na stežaj odprta okna ali vhodna vrata zagotavljajo odlične rezultate. Poskrbite, da bodo vonjave ostale tam, kjer nastajajo. Vrata, ki se odpirajo navznoter, v naši smeri, v smeri urinega kazalca, so leva vrata.

POVEZANE KNJIGE