Odprta okna, odprta vrata

Odprta okna, odprta vrata Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
3,58 MB
IME DATOTEKE
Odprta okna, odprta vrata.pdf
ISBN
6275774929139

OPIS

Antologija Odprta okna, odprta vrata ob tridesetem vileniškem festivalu odpira pogled na najboljše pisanje iz Srednje Evrope, kot so ga presejale slovenske žirije. Prinaša zbir in izbor besedil, ki jih je 31 nagrajenih avtorjev in avtoric objavilo v posameznih letnikih vileniških zbornikov, s čimer bralstvu razpira pisano paleto narazličnejših srednjeevropskih avtorskih glasov, ki so odločilno zaznamovali sodobno evropsko in svetovno književnost.

Pri tem odstranite zaščitno folijo na zadnji strani in alarm za odprta okna/vrata močno pritisnite on površino. Magnetni kontakt in magnet lahko pritrdite s po dvema vijakoma.

Prednost alarma je nastavljiv časovni interval med sprožitvijo magnetnega kontakta in zvočnega alarma, in sicer lahko nastavite 0, 10 ... Okna in vrata predstavljajo investicije, ki jih imamo le enkrat do dvakrat v življenju. Pri tako pomembnih življenjskih odločitvah je profesionalno svetovanje strokovnjaka zelo dragoceno.

POVEZANE KNJIGE