Ubežnica

Ubežnica - Alice Munro | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alice Munro
DIMENZIJA
12,88 MB
IME DATOTEKE
Ubežnica.pdf
ISBN
6206999167146

OPIS

Nov sveženj kratkih zgodb nobelovke Alice Munro ponuja zanimiv, pogosto presenetljiv uvid v (ne)vsakdanje dileme protagonistov kanadske – in ne samo kanadske – polpreteklosti in sedanjosti. Na begu ali ne – življenje gre naprej!Nedramatični zapleti vsakdanjih dogodkov in odločitev, ki se dramatično zapletejo na prizorišču notranjega človekovega dogajanja, to je snov, iz katere Munrojeva plete svoje kratke (in ne tako kratke) zgodbe. Avtoričina empatija včasih meji na avtobiografskost, vendar se vanjo ne ujame. Prav tako pripoved nikdar ne izzveni vdano v usodo; tudi kadar protagonist ugotovi, da beg (pred seboj) ni mogoč. Kratke zgodbe Alice Munro vselej ponujajo napeto branje – od začetka do vsakokrat znova nepredvidljivega konca.

Ubežnica je na tipkovnici označena z okrajšavo Esc (angl. escape = ubežati) in je na levi zgornji strani tipkovnce. Recenzija Bukla.

Perspektivo namreč ... Alice Munro: Ubežnica Prevedla Tjaša Mohar. Celjska Mohorjeva družba, Celje 2015, 319 str., 25 € Avatar: Zadnji gospodar vetra: Ubežnica Avatar: The Last Airbender: The Runaway Oglejte si na TViN Otroški in mladinski / Risanka , 3 .

POVEZANE KNJIGE