Škandal z guvernanto

Škandal z guvernanto - Courtney Milan | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Courtney Milan
DIMENZIJA
8,66 MB
IME DATOTEKE
Škandal z guvernanto.pdf
ISBN
6212421644391

OPIS

Škandal z guvernanto je uvod v serijo zgodovinskih romanc Courtney Milan, izjemno priznane pisateljice in avtorice številnih uspešnic, ki jih literarni kritiki ne morejo prehvaliti.Hugo Marshall si je prislužil vzdevek volk iz Clermonta po zaslugi svoje neusmiljene ambicioznosti, značajske lastnosti, ki jo je s pridom izkoristil. Nekoč zgolj rudarjev sin se je tako povzpel do položaja vojvodove desne roke. Ko dobi nalogo, da se zlepa ali zgrda znebi nadležne guvernante, je to zanj le še eden od običajnih delavnikov.A gospodično Sereno Barton je njegov delodajalec tako zelo prizadel, da je odločena, da bo vojvoda za svoja dejanja plačal. Nič je ne bo ustavilo, niti moški, ki se ga boji ves London. Huga Marshalla morda res kličejo volk iz Clermonta, toda tudi volkove si je mogoče pokoriti ...

godine i nije imala priliku da vidi kako njen sin, 38-godišnji princ Vilijam postaje... Čeprav glede na moje prejšnje ugotovitve o pisateljici, bi lahko rekla, da mogoče pa kratke zgodbe Milanova piše bolje od dolgih (Škandal z guvernanto mi je bila tudi všeč, V vojni z vojvodo pa tako tako). Za prekratko zgodbo bi tako dobila bolj 4.5 zvezdice, ampak ker sem ravno dobro razpoložena, je zaokroženo navzgor TI=Škandal z guvernanto : zlovešči bratje: predzgodba AU=Milan, Courtney LA=slv - slovenski PY=2015 PU=Hiša knjig, Založba KMŠ SG=lVR\iod\u820(73)-311.2\aMILAN C.\5Škandal 48.

SUTHERLAND, Jeff.V gruču do uspeha : umetnost vodenja projektov z metodo SCRUM.1. natis.

POVEZANE KNJIGE