Škandal z guvernanto

Škandal z guvernanto - Courtney Milan | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Courtney Milan
DIMENZIJA
7,61 MB
IME DATOTEKE
Škandal z guvernanto.pdf
ISBN
5875917064788

OPIS

Škandal z guvernanto je uvod v serijo zgodovinskih romanc Courtney Milan, izjemno priznane pisateljice in avtorice številnih uspešnic, ki jih literarni kritiki ne morejo prehvaliti.Hugo Marshall si je prislužil vzdevek volk iz Clermonta po zaslugi svoje neusmiljene ambicioznosti, značajske lastnosti, ki jo je s pridom izkoristil. Nekoč zgolj rudarjev sin se je tako povzpel do položaja vojvodove desne roke. Ko dobi nalogo, da se zlepa ali zgrda znebi nadležne guvernante, je to zanj le še eden od običajnih delavnikov.A gospodično Sereno Barton je njegov delodajalec tako zelo prizadel, da je odločena, da bo vojvoda za svoja dejanja plačal. Nič je ne bo ustavilo, niti moški, ki se ga boji ves London. Huga Marshalla morda res kličejo volk iz Clermonta, toda tudi volkove si je mogoče pokoriti ...

Rider: Dekle z biseri 821 - 7 Humor ČEFERIN, Peter: 100 sodnijskih 821-32 Kratka proza Roman se začne z Aninim odhodom v dom njenega brata Stiva Oblonskega. Stivova žena je Kittyjeva sestra z imenom Dolly.

mikica 03/02/2016 16:45 Prijetna, kratka, a sladka ‚Škandal z guvernanto' uvod v serijo zgodovinskih romanc Courtney Milan, izjemno priznane pisateljice in avtorice številnih uspešnic, ki jih literarni kritiki ne morejo prehvaliti. Courtney Milan Škandal z guvernanto : Jennifer Ashley Škandalozni zakon lady Isabelle : Megan Maxwell Tudi žabci se zaljubijo : Courtney Milan Zimski poljub : Courtney Milan Učinek dedinje : Paullina Simons Bronasti jezdec (komplet 1. in 2.

POVEZANE KNJIGE