Preproste pletenine

Preproste pletenine - Elke Höfig, Monika Hoppe, Roswitha Sanchez Ortega | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Elke Höfig, Monika Hoppe, Roswitha Sanchez Ortega
DIMENZIJA
4,71 MB
IME DATOTEKE
Preproste pletenine.pdf
ISBN
6078097539418

OPIS

Pletenine, ki jih izdelamo sami, niso le modne, ampak so malenkosti iz volne in preje vedno dobrodošle tudi kot darilo ali majhna pozornost. Kdor nima časa ali želje, da bi dolgo iskal darilo, naj ga preprosto splete sam! Da dobimo prav poseben učinek, nekatere izdelke na koncu polstimo v pralnem stroju.Poleg okrasnih in uporabnih pletenin za stanovanje, kot sta opletena vaza ali zaustavljalec vrat v obliki mucke, urne pletilke poskrbijo tudi za mehak otroški termofor, sanjske modne dodatke – od zapestnice do volnene tople kape – in lepih stvari za najmanjše.

47 Knjiga je nova, v zaščitni foliji. Cena: 7€ Možen osebni prevzem v LJ - Rudnik.

Super se mi zdi, če se izbere model, ki je malo bolj ohlapen, vendar zelo lep na telesu, ker so določeni oversized modeli dejansko preveč Over in premalo Size, rezultat pa ni najbolj hvaležen. Pletenine . Dve desni - dve levi? Prikaz vseh 25 rezultatov.

POVEZANE KNJIGE