Preproste pletenine

Preproste pletenine - Elke Höfig, Monika Hoppe, Roswitha Sanchez Ortega | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Elke Höfig, Monika Hoppe, Roswitha Sanchez Ortega
DIMENZIJA
6,21 MB
IME DATOTEKE
Preproste pletenine.pdf
ISBN
3052068962193

OPIS

Pletenine, ki jih izdelamo sami, niso le modne, ampak so malenkosti iz volne in preje vedno dobrodošle tudi kot darilo ali majhna pozornost. Kdor nima časa ali želje, da bi dolgo iskal darilo, naj ga preprosto splete sam! Da dobimo prav poseben učinek, nekatere izdelke na koncu polstimo v pralnem stroju.Poleg okrasnih in uporabnih pletenin za stanovanje, kot sta opletena vaza ali zaustavljalec vrat v obliki mucke, urne pletilke poskrbijo tudi za mehak otroški termofor, sanjske modne dodatke – od zapestnice do volnene tople kape – in lepih stvari za najmanjše.

Piškotke uporabljamo z namenom zagotavljanja boljših vsebin spletne strani. Vsak vaš naslednji obisk na strani nam pomeni potrditev le-tega.

Lahko pošljem tudi po pošti, stroške pošiljanja krije kupec.** Z dolgimi pletenimi jopami s.Oliver so ženske izjemno trendovske. Pletene jope vrhunske kakovosti lahko kupite v spletni trgovini s.Oliver. Pletenine.

POVEZANE KNJIGE