Pravljice za punce, fante in vse ostale

Pravljice za punce, fante in vse ostale - Slavko Pregl | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Slavko Pregl
DIMENZIJA
3,64 MB
IME DATOTEKE
Pravljice za punce, fante in vse ostale.pdf
ISBN
8135498809325

OPIS

Ob sedemdesetletnici enega od najpomembnejših in najbolj priljubljenih slovenskih pisateljev za otroke in mladino Slavka Pregla (1945) smo pripravili knjigo njegovih kratkih zgodb. Antologija zajema iz knjig Juha cviluha, Zvezda s čepico, Mala velika ribiča, Varja se pogovarja, Radovedne pravljice, Male oblačne zgodbe, Ujeti ribič, Priročnik za klatenje, Bojni zapiski mestnega mulca. Knjigo bogatijo ilustracije Kostje Gatnika, Marjana Mančka, Arjana Pregla in Damijana Stepančiča. Nagovorila bo tako otroke kot mladostnike in tudi odrasle bralce. Zaključuje jo domiselna in zabavna spremna beseda dr. Petra Svetine.

Na otroške dogodivščine pogleda z blagohotne distance, kar jim vzame usodnost, ne pa tudi avtentičnosti. Pravljice za punce, fante in vse ostale (cena: 29,95 evra) … Pravljice za punce, fante in vse ostale (Zbirka Sončnica, urednica Irena Matko Lukan, spremna beseda dr. Petra Svetine) predstavljajo izbor njegovih kratkih zgodb.Antologija zajema iz knjig Juha cviluha, Zvezda s čepico, Mala velika ribiča, Varja se pogovarja, Radovedne pravljice, Male oblačne zgodbe, Ujeti ribič, Priročnik ... Za vse samske punce in fante.

Založba Mladinska knjiga Avtor Slavko Pregl ... Mala velika ribiča, Varja se pogovarja, Radovedne pravljice, Male oblačne zgodbe, Ujeti ribič, Priročnik za klatenje, Bojni zapiski mestnega mulca. Pravljice za punce, fante in vse ostale .

POVEZANE KNJIGE