Pravljice za punce, fante in vse ostale

Pravljice za punce, fante in vse ostale - Slavko Pregl | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Slavko Pregl
DIMENZIJA
8,78 MB
IME DATOTEKE
Pravljice za punce, fante in vse ostale.pdf
ISBN
8789746369622

OPIS

Ob sedemdesetletnici enega od najpomembnejših in najbolj priljubljenih slovenskih pisateljev za otroke in mladino Slavka Pregla (1945) smo pripravili knjigo njegovih kratkih zgodb. Antologija zajema iz knjig Juha cviluha, Zvezda s čepico, Mala velika ribiča, Varja se pogovarja, Radovedne pravljice, Male oblačne zgodbe, Ujeti ribič, Priročnik za klatenje, Bojni zapiski mestnega mulca. Knjigo bogatijo ilustracije Kostje Gatnika, Marjana Mančka, Arjana Pregla in Damijana Stepančiča. Nagovorila bo tako otroke kot mladostnike in tudi odrasle bralce. Zaključuje jo domiselna in zabavna spremna beseda dr. Petra Svetine.

Petra Svetine. Zakladnica pesniških oblik od Vzhoda do Zahoda, od antike do danes. PREGL, Slavko: Pravljice za punce, fante in vse ostale, Priročnik za klatenje, Odprava zelenega zmaja ROWLING, J.K.: Harry Potter ROZMAN, Andrej: Predpravljice in popovedke ROZMAN, Smiljan: Lov za ukradenimi milijoni, Čudežni pisalni strojček (ni v šolski knjižnici) SCHMIDT GODEC, Jelka: Potovalnik (ni v šolski knjižnici) Preprosto več za vas Navigacija uporabnika.

LinkedIn . Facebook ... pravljice za punce,fante in vse ostale pravljice za punce,fante in vse ostale pravljice za punce,fante in vse ostale pravljice za punce,fante in vse ostale Cena: 29,95 EUR Klubska cena: 23,95 EUR Ta knjiga je POLNA PRAKTIČNIH NASVETOV in ODLIČNA SVETOVALNA RUBRIKA za vse 10-LETNICE.

POVEZANE KNJIGE