Obupane vojvodinje

Obupane vojvodinje - Eloisa James | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Eloisa James
DIMENZIJA
8,67 MB
IME DATOTEKE
Obupane vojvodinje.pdf
ISBN
3079400270578

OPIS

Svet nepremišljene čutnosti, žgečkljivega hrepenenja in visokih stav.Lady Roberta St. Giles se boji, da bo zaradi čudaškega in zaščitniškega očeta ostala neporočena devica. Ko na še enem plesu ostane neopažena, zbeži k svoji daljni sorodnici, razvpiti vojvodinji Beaumont. Ta jo sprejme z odprtimi rokami in ji obljubi, da ji bo pomagala najti prvovrstnega moža. Toda Roberta se je že zagledala v zapriseženega samca – arogantnega vojvodo Villiersa – in zdaj trmasto vztraja, da ji ga pomaga zapeljati.Pretkana vojvodinja Villiersa povabi na igro šaha na svoj dom. Toda njun načrt se izjalovi, ko vojvoda ignorira Roberto in ko se v šahiranje vplete še vojvodinjin mož. Poleg tega pa si je vojvodinjin brat zadal prav posebno nalogo: da mora Roberto zaščititi in ji dokazati, da je njena srčna izbira zgrešena ...

Welcome to a world of reckless sensuality and glittering soph... Naslov: Obupane vojvodinje. - 2015 Število izposoj: 1161 Sigla Naziv knjižnice Število izposoj; 1: 50225: Cankarjeva knjižnica Vrhnika Obupane vojvodinje.

67 231; Otroci somraka 110; Ovsene besede 94; Pa še tole --- 155; Parole d ... Postoje te paralele između Istre i Vojvodine, koje su više pusta želja Vojvođana sa jedne strane, i percepcija Vojvodine od strane Istrijana. Da ne idem baš u dubinu, opisaću događaj koji će slikovito objasniti sličnosti i razlike između Istre i Vojvodine, bar onako kako ih ja vidim.Pre nekog vremena čitao sam, kolumnu, čini mi se, Teofila Pančića (do pisanja ovog teksta nisam ... Prodaja opreme za gasilce, prodaja zaščitne opreme za varnostne službe ter prodaja ekološke in varnostne opreme. Diptih Kristusa in Device je bil sestavljen iz dveh majhnih oljnih slik na hrastovih tablah in je delo staronizozemskega slikarja Dirka Boutsa, naslikan ok.

POVEZANE KNJIGE