Mihove razglednice

Mihove razglednice - Tom Percival | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tom Percival
DIMENZIJA
8,60 MB
IME DATOTEKE
Mihove razglednice.pdf
ISBN
7002728543143

OPIS

Hura, počitnice!Najboljša prijatelja medved Miha in rakun Grega se veselita skupnih počitnic. Ne moreta si privoščiti dragih hotelov in potovanj, zato se odpravita taborit. Mihu gre vse kot po maslu, Gregu pa še zdaleč ne.Želi si samo domov … Na srečo je Miha zelo prijazen medved. Odloči se, da bo poskrbel, da bo na počitnicah lepo tudi njegovemu prijatelju. Prijatelja domov pišeta tudi prave razglednice, ki se odprejo iz knjige in otroke učijo pozabljene umetnosti pisanja razglednic!

... Oct 18, 2013 - Rdeča nit pesmi v knjigi so meseci v letu, povezani v letne čase. Vsebina kliče k zbliževanju otrok z drugimi bitji narave in zaznavanju realnosti dodaja globjo doživljajsko razsežnost. Spletna knjigarna in založba Cangura vam nudi knjige in ostale artikle za zdravje.

Avtorji Percival Tom (avtor), Sužnik Miha (prevajalec) Leto izdaje 2015 COBISS.SI-ID 279106816; Isbn 978-961-6859-81-3 Jezik slovenski Format 26 x 28 cm Izdaja tiskana Založba MATEJA SUŽNIK, S.P. Kategorije Knjige za otroke in mladino Proza Slikanice Predšolska ... Domov > Vse knjige > Otroško in mladinsko > Od 4 do 8 let > Mihove razglednice Mihove razglednice Tom Percival.

POVEZANE KNJIGE