Mihove razglednice

Mihove razglednice - Tom Percival | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tom Percival
DIMENZIJA
8,47 MB
IME DATOTEKE
Mihove razglednice.pdf
ISBN
2127619228277

OPIS

Hura, počitnice!Najboljša prijatelja medved Miha in rakun Grega se veselita skupnih počitnic. Ne moreta si privoščiti dragih hotelov in potovanj, zato se odpravita taborit. Mihu gre vse kot po maslu, Gregu pa še zdaleč ne.Želi si samo domov … Na srečo je Miha zelo prijazen medved. Odloči se, da bo poskrbel, da bo na počitnicah lepo tudi njegovemu prijatelju. Prijatelja domov pišeta tudi prave razglednice, ki se odprejo iz knjige in otroke učijo pozabljene umetnosti pisanja razglednic!

Vsi jih poznamo, pojemo jih, poslušamo, beremo in recitiramo. Avtorji nekaterih pesmi so znani - te pesmi so avtorske, nekaterih pa ne - te pesmi so ljudske pesmi. MIHOVE RAZGLEDNICE Hura počitnice! Najboljša prijatelja Miha in Grega jih bosta preživela skupaj.

19,95 ... Mihove razglednice Tom Percival / Založba Zala. Založba Založba Zala Avtor Tom Percival Prevajalec Miha Sužnik Ilustrator Tom Percival Poezija/proza/dramatika proza Priporočena starost 1.

POVEZANE KNJIGE