Ljubezen v vinogradu

Ljubezen v vinogradu - Laura Dave | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Laura Dave
DIMENZIJA
5,64 MB
IME DATOTEKE
Ljubezen v vinogradu.pdf
ISBN
7194063914761

OPIS

So skrivnosti, ki jih deliš z drugimi, in so takšne, ki jih skrivaš …Ko je odraščala v vinogradu svojih staršev v Sonomi, je Georgia Ford izvedela nekaj pomembnih skrivnosti. Skrivnostno število grozdnih jagod, ki jih potrebuješ za pridelavo ene steklenice vina: osemsto. Skrivnostna sestavina v mamini lazanji: čokolada. Skrivnost, s katero končaš prepir: ponudiš roko v znak sprave.A teden dni pred poroko tridesetletna Georgia izve, da je njen ljubljeni zaročenec pred njo skrbno varoval tako skrivnost, ki bo za vedno spremenila njuni življenji.Georgia naredi to, kar je vedno počela: vrne se v družinski vinograd in pričakuje, da bo tam deležna tolažbe staršev, ki sta že dolgo srečno poročena, bratov, ki sta vedno skupaj poskrbela za mlajšo sestrico, ter vsega, kar ji je ljubo. Vendar se izkaže, da njen zaročenec ni edini, ki ima skrivnosti …Zabaven in izrazito evokativen roman o ljubezni, zakonu, družini, vinu in varljivem terenu, na katerem se vse to prepleta.

Bil je poročen, ženo si je pripeljal iz Dominikanske republike. Štefan: "Bila je to vroča ljubezen, zanimiva, dosti lepih trenutkov." Ker nista imela skupnih interesov in ciljev, pa so se njune poti razšle.

Posadil je 700 trsov in v zidanici se je vedno najraje pogovarjal o delu v vinogradu in kasneje pri sodih v kleti, o vinogradniških skrbeh in veselju, ki se ga tam naleze, in seveda o cvičku, ki ga je imel najraje. Za ... V prvi oddaji nove sezone Ljubezen po domače smo predstavili eno junakinjo in sedem junakov podeželja, ki iščejo pravo ljubezen.

POVEZANE KNJIGE