Frederica

Frederica - Georgette Heyer | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Georgette Heyer
DIMENZIJA
5,29 MB
IME DATOTEKE
Frederica.pdf
ISBN
8561471578324

OPIS

Markiz Alverstoke je bogat, čeden, pravi ljubljenec elite, ki ambicioznim materam vliva upanje in svoje sestre peha v obup. Ne vidi najmanjšega razloga, zakaj bi se trudil komurkoli ugoditi. Vse dokler ga za pomoč ne prosi daljna sorodnica, ki ji je za njegovo sebičnost prav malo mar.Zaradi številčne in neukrotljive družine Merriville se Alverstoke nehote zapleta v nove in nove nevšečnosti, na svoje veliko presenečenje pa ugotovi, da ga to niti malo ne dolgočasi. Ljubka Charis je morda res prav toliko praznoglava, kot je lepa, toda Jessamy je zanimiv mladenič, Felix pa očarljiv pobalin. A najbolj ga pritegne njihova odločna sestra Frederica, ki pa se očitno toliko ukvarja z dobrobitjo družine, da ne opazi njegovih majhnih, prefinjenih pozornosti...

Gilbert, poet and singer, is about to marry Lilette but deep inside himself he is not quite sure that she is the woman he needs. That is the reason why he has made up an imaginary woman, Frédérica" to whom he writes love letters, actual ones this time. Town Hall PO Box 294 2 West David St.

We are a private golf club dedicated to creating an unmatched golf and club experience. Through our world class facilities and staff, we are able to provide outstanding service for our members and their guests.

POVEZANE KNJIGE