Astrološki vodnik za strta srca

Astrološki vodnik za strta srca - Silvia Zucca | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Silvia Zucca
DIMENZIJA
3,56 MB
IME DATOTEKE
Astrološki vodnik za strta srca.pdf
ISBN
6465875192391

OPIS

Humorna pripoved o peripetijah ženske, ki upa, da ljubezen vendarle ne potrebuje zvezd, da bi našla pot do srca.Za Alice Bassi, ki je že pošteno zakoračila v trideseta, je samska (ne po svoji izbiri) in je v karierno precej neobetavni službi, je novica o poroki njenega še nepozabljenega bivšega kot pregovorni milostni strel. In kot da to ne bi bilo dovolj, na malo televizijsko postajo, na kateri dela, pride Davide Nardi. Z magnetno privlačnostjo in nedoumljivim nasmeškom bi znal postati Alicein prepovedani sen … Škoda le, da so ga najeli kot strokovnjaka za odpuščanje delavcev.Alice prav nič ne gre od rok. Potem pa spozna Tia, igralca, ki je prepričan, da pozna recept za uspeh: astrologijo. Ne tisto, ki jo prodajajo v časopisih, temveč resnično interpretacijo zvezd, ki obstajajo prav zato, da nas opozarjajo na najugodnejše dneve v poslovnem življenju ali kot pomoč pri iskanju sorodne duše. Čeprav je do astrologije nezaupljiva, Alice sklene poskusiti in začne hoditi na zmenke z moškimi, ki se ujemajo z njenim zodiakalnim znamenjem.Začuda pa je astralna ujemanja ne ovirajo pri nadaljnjem nizanju napačnih srečanj, mučnih fiaskov in presenečenj, kakršnim bi se zlahka odrekla. Usodna privlačnost, ki jo čudi do Davideja, pa se zgolj veča. A njega Alice ne upa vprašati, kaj je po horoskopu. Ker se boji, da bi bila nad odgovorom razočarana ali, še huje, da bi si zaradi njega delala utvare. In ker navsezadnje upa, da ljubezen ne potrebuje zvezd, da bi našla pot do srca.Za tiste, ki zaupajo zvezdam, pa tudi za tiste, ki ne verjamejo vanje, a si ne morejo kaj, da se ne bi kdaj pa kdaj zazrli v zvezdno nebo!

Poljubi me v polmraku Lisa Kleypas. SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani.

Kao da to nije dovoljno, na malu televizijsku mrežu za koju radi stiže Davide ... Astrološki vodič za slomljena srca Silvija Cuka, Banja Luka, 10 KM, AKCIJSKA CIJENA 10 KM !!! Za korištenje OLX.ba potrebno je da uključite JavaScript u Vašem Internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju Internet preglednika. Čak i ako ne verujete zvezdama, bar ponekad sigurno uzdišete pod njima. Aliče Basi, koja… Astrološki vodnik za strta srca Silvia Zucca.

POVEZANE KNJIGE