Tudi žabci se zaljubijo

Tudi žabci se zaljubijo - Megan Maxwell | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Megan Maxwell
DIMENZIJA
12,51 MB
IME DATOTEKE
Tudi žabci se zaljubijo.pdf
ISBN
1538594294116

OPIS

V romanci Tudi žabci se zaljubijo spoznamo Marto, lepo, mlado in zabavno samohranilko, ki dela v modnem salonu flamenko oblek Lole Herrera in vozi motor Honda CBF 600. Martino ljubezensko življenje je bilo precej težavno zaradi tepcev, s katerimi je hodila. Njeno življenje pa se obrne na glavo, ko ji pot prekriža Philip, resen in seksi angleški poslovnež.Bo Philip samo še en žabec ali krastača kot toliko drugih, ki so hoteli osvojiti to lepo in samosvojo žensko?

„Jaz sem že prestara za ves ta direndaj. Vsako leto me bolj dotolče." Adrian se ji je približal, jo s pahljačo udaril po rami in zelo resno rekel: „Nehaj delati cirkus, šefinja.

Martino ljubezensko življenje je bilo precej težavno zaradi tepcev, s katerimi je hodila. TI=Tudi žabci se zaljubijo AU=Maxwell, Megan LA=slv - slovenski PY=2015 PU=Hiša knjig, Založba KMŠ COBISS3/Zaloga. stran 12/14.

POVEZANE KNJIGE