Tudi žabci se zaljubijo

Tudi žabci se zaljubijo - Megan Maxwell | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Megan Maxwell
DIMENZIJA
12,28 MB
IME DATOTEKE
Tudi žabci se zaljubijo.pdf
ISBN
4984330949696

OPIS

V romanci Tudi žabci se zaljubijo spoznamo Marto, lepo, mlado in zabavno samohranilko, ki dela v modnem salonu flamenko oblek Lole Herrera in vozi motor Honda CBF 600. Martino ljubezensko življenje je bilo precej težavno zaradi tepcev, s katerimi je hodila. Njeno življenje pa se obrne na glavo, ko ji pot prekriža Philip, resen in seksi angleški poslovnež.Bo Philip samo še en žabec ali krastača kot toliko drugih, ki so hoteli osvojiti to lepo in samosvojo žensko?

Zenice se povečajo, ko vidimo nekaj, kar nam je všeč. V romanci 'Tudi žabci se zaljubijo' spoznamo Marto, lepo, mlado in zabavno samohranilko, ki dela v modnem salonu flamenko oblek Lole Herrera in vozi motor Honda CBF 600. Martino ljubezensko življenje je bilo precej težavno zaradi tepcev, s katerimi je hodila. Mnogi se zaljubijo v človeka, ki jim je podoben - po značaju, življenjskih izkušnjah, vrednotah.

COBISS+ SICRIS ‒ informacijski sistem o raziskovalni dejavnosti v Sloveniji Druge baze podatkov ... Tudi žabci se zaljubijo - Mehka vezava. V romanci 'Tudi žabci se zaljubijo' spoznamo Marto, lepo, mlado in zabavno samohranilko, ki dela v modnem salonu flamenko oblek Lole Herrera in vozi motor Honda CBF 600.

POVEZANE KNJIGE