Tudi žabci se zaljubijo

Tudi žabci se zaljubijo - Megan Maxwell | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Megan Maxwell
DIMENZIJA
4,74 MB
IME DATOTEKE
Tudi žabci se zaljubijo.pdf
ISBN
8436917967006

OPIS

V romanci Tudi žabci se zaljubijo spoznamo Marto, lepo, mlado in zabavno samohranilko, ki dela v modnem salonu flamenko oblek Lole Herrera in vozi motor Honda CBF 600. Martino ljubezensko življenje je bilo precej težavno zaradi tepcev, s katerimi je hodila. Njeno življenje pa se obrne na glavo, ko ji pot prekriža Philip, resen in seksi angleški poslovnež.Bo Philip samo še en žabec ali krastača kot toliko drugih, ki so hoteli osvojiti to lepo in samosvojo žensko?

Martino ljubezensko življenje je bilo precej težavno zaradi tepcev, s katerimi je hodila. Mnogi se zaljubijo v človeka, ki jim je podoben - po značaju, življenjskih izkušnjah, vrednotah. Največkrat je to tudi oseba, ki je približno enake starosti.

Izbirate lahko med knjigami za samopomoč in ostalimi koristnimi dodatki. Kaj povzroči, da se nekdo v nekoga zaljubi? Tudi s tem se ukvarjajo znanstveniki. Ameriški psihoterapevtM.

POVEZANE KNJIGE