Torbice

Torbice - Rabea Rauer, Yvonne Reidelbach | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rabea Rauer, Yvonne Reidelbach
DIMENZIJA
7,22 MB
IME DATOTEKE
Torbice.pdf
ISBN
8518040216400

OPIS

Naj bo sprehod po mestu, dnevni nakupi, večerna zabava, izlet v naravo ali pa oddih za konec tedna – pri sebi morate vedno imeti primerno torbico – priročno, a modno. Toda ni vedno najlažje najti ustreznega modela. Zakaj si torej nove najljubše torbice ne bi sešili kar sami?Med različnimi oblikami in velikostmi si le izberite pravo in že lahko začnete. Z materiali po vašem izboru bo iz preproste nakupovalne vrečke, šolske torbe, potovalke za konec tedna, pisemske tobice, preproste torbe za prosti čas ali običajne ročne torbice nastal svojevrsten modni dodatek. Da pa bodo tudi vaši najmlajši v vrtcu, šoli in prostem času primerno opremljeni, boste v knjigi našli tudi dodatne ideje za priročne otroške torbe.Vsak model je opremljen z lično fotografijo, seznamom potrebščin in navodili, ki vas bodo vodili korak za korakom. Priloženi so tudi potrebni kroji, ki jih boste zlahka prerisali. V knjigi bo prav vsak brez dvoma našel svojo novo ljubezen v svetu torbic!

Ženska torbica Gabor Bags Mina . Akcijska cena 39,19 € Redna ... Torbice Ara.

Ženski Usnjeni Pasovi; Moški Usnjeni Pasovi; Prikaži vse Usnjeni Pasovi Torbe in torbice. Torbice; Modni nahrbtniki; Poslovne torbe; Torbe za prenosnike; Pasne Torbe; Enoramne torbe; Plažne torbe; Previjalne torbe; Nakupovalne torbe ; Pokaži vse Cross body torbice najdete v vseh oblikah, od kvadratnih, do okroglih, od zelo majhnih, do velikih, ki so uporabne tudi kot ženske torbice z ročaji, bolj drzne ljubiteljice trendov pa bodo navdušene nad tako imenovanimi "bucket" torbicami. Torbice na podaljšan ročaj.

POVEZANE KNJIGE