Torbice

Torbice - Rabea Rauer, Yvonne Reidelbach | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rabea Rauer, Yvonne Reidelbach
DIMENZIJA
11,36 MB
IME DATOTEKE
Torbice.pdf
ISBN
8086000232866

OPIS

Naj bo sprehod po mestu, dnevni nakupi, večerna zabava, izlet v naravo ali pa oddih za konec tedna – pri sebi morate vedno imeti primerno torbico – priročno, a modno. Toda ni vedno najlažje najti ustreznega modela. Zakaj si torej nove najljubše torbice ne bi sešili kar sami?Med različnimi oblikami in velikostmi si le izberite pravo in že lahko začnete. Z materiali po vašem izboru bo iz preproste nakupovalne vrečke, šolske torbe, potovalke za konec tedna, pisemske tobice, preproste torbe za prosti čas ali običajne ročne torbice nastal svojevrsten modni dodatek. Da pa bodo tudi vaši najmlajši v vrtcu, šoli in prostem času primerno opremljeni, boste v knjigi našli tudi dodatne ideje za priročne otroške torbe.Vsak model je opremljen z lično fotografijo, seznamom potrebščin in navodili, ki vas bodo vodili korak za korakom. Priloženi so tudi potrebni kroji, ki jih boste zlahka prerisali. V knjigi bo prav vsak brez dvoma našel svojo novo ljubezen v svetu torbic!

Nova kolekcija ženskih torbic in nahrbtnikov iz Bershke. Torbice za dopolnitev tvojega videza, ki bodo kmalu postale tvoje najljubše. Vse torbice.

Zasledili smo, da so spletni goljufi tokrat na lovu za vašimi kreditnimi karticami. Torbice modne in unikatne. Naj bodo vaši modni dodatki več kot samo to, naj bodo unikatni in izvirni.

POVEZANE KNJIGE