Prerok na tankem ledu

Prerok na tankem ledu - Slavko Pregl | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Slavko Pregl
DIMENZIJA
3,24 MB
IME DATOTEKE
Prerok na tankem ledu.pdf
ISBN
7404181800953

OPIS

Doslej je objavil približno 50 knjig, pretežno del za otroke in mladino, ki so bile prevedene v številne jezike. Za svoje ustvarjanje je prejel več literarnih nagrad doma in v tujini. Na tankem ledu.

Prerok ima podnaslov, ki me je pritegnil k branju: Eseji, pisma, mnenja o avtorjih in knjigi na Slovenskem. Notri so zbrani že objavljeni mnenjski članki, časopisne polemike, zapis o pisateljskih ... Prerok na tankem ledu (cena: 24,94) … V knjigi Prerok na tankem ledu (Zbirka Bralna znamenja, urednik Andrej Blatnik) Slavko Pregl spregovori o mladinski literaturi, avtorskih stvareh, založniških zgodbah in o Javni agenciji za knjigo.V predgovoru zapiše, da sodi v zanimivo generacijo: "Vse, za kar smo se borili, je propadlo, in vse, proti čemur smo bili, je zmagalo. Drsanje na tankem ledu jacko 659 0:42.

POVEZANE KNJIGE