Poljub do popolnosti

Poljub do popolnosti - Susan Mallery | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Susan Mallery
DIMENZIJA
4,95 MB
IME DATOTEKE
Poljub do popolnosti.pdf
ISBN
8931061610408

OPIS

Dve zlomljeni srci … jima bo tokrat usojena ljubezen?Dobrodošli v Fool\'s Goldu! V tem očarljivem kalifornijskem mestu ob vznožju gorovja Sierra Nevada in nekdanjem naselju zlatokopov ni nikoli dolgčas, spoznate pa lahko tudi veliko zanimivih ljudi, še posebno žensk. Fool\'s Gold pesti samo ena težavica: moški tam nikakor nočejo ostati. Morda jih bolj privlačijo čari velemest ali pa gre preprosto za smolo, vsekakor je zagato treba hitro rešiti. Mogoče bo to uspelo Charity Jones, novi mestni urbanistki.Ker se je Charity v otroštvu veliko selila, se želi končno nekje ustaliti. Takoj se zaljubi v vse, kar ji ponuja pravljični kraj, razen v njegovega najbolj seksi in najslavnejšega meščana – nekdanjega kolesarskega šampiona Josha Goldna. Zaradi poraznih zvez v preteklosti se noče zaplesti s še enim porednim fantom, pa čeprav se vsem drugim zdi popoln. Toda morda mu mora nekdo pokazati, da so njegove pomanjkljivosti dosti zanimivejše in da ju od popolnosti ločuje samo poljub!

Da govorim čimbolj iskreno, da se znebim predsodkov in filtrov. Da nekako individualno zase in z mislijo na (najboljše za) druge poskusim shendlat to življenje. Opis oglasa; 42 - nasmejana, nežna..

Pomanjšaj pisavo besedila. Dobrodošli v Fool's Goldu! V tem očarljivem kalifornijskem mestu ob vznožju gorovja Sierra Nevada in nekdanjem naselju ... Zdravilni kodeks (Žepna knjiga) Menih, ki je prodal svojega ferrarija (Žepna knjiga) Petdeset odtenkov sive (Žepna knjiga) Petdeset odtenkov - komplet Žepnih knjig Dve zlomljeni srci … jima bo tokrat usojena ljubezen? Toda morda mu mora nekdo pokazati, da so njegove pomanjkljivosti dosti zanimivejše in da ju od popolnosti ločuje samo poljub! Povej naprej | Komentarji: sabina 20/07/2015 20:47.

POVEZANE KNJIGE