Objemčki za mamico

Objemčki za mamico - Ruby Brown | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ruby Brown
DIMENZIJA
4,97 MB
IME DATOTEKE
Objemčki za mamico.pdf
ISBN
1120378557329

OPIS

Mala Sovica želi objeti mamo Sovo. Pozna objemčke za dobro jutro, objemčke za lahko noč, objemčke v zahvalo in srečne objemčke. Katerega bo izbrala?

Ta trenutek namreč ni pravi nobeden izmed tistih, ki jih pozna. Nega za mamico Domov / Nega / Nega ... 100% naravno, varno in brez kemikalij, vodoodporno, nastavljivo za večkratno uporabo in enostavno za uporabo! Trakova namestite okoli zapestij, tako da gumb na zapestnici pritiska na akupresurno točko"Nei-Kuan", ki se nahaja na notranji strani podlakti.

BENI IN RDEČA RUBI. 17.90 € BENI IN RDEČA RUBI ... • Najdemo vse: od zdrave prehrane za mamice, do njihovega gibanja, spolnostimed nosečnostjo in po njej, popadkih, dojenju, o nakupu vozička, izbiri porodnišnice, homeopatiji za dojenčka in mamico in še in še! • S fotografijo je prikazan mamičin trebuh dan, dva, tri dni, teden dni, mesec in deset mesecev po porodu, pa tudi sam porod. Brown, R.: OBJEMČKI ZA MAMICO, Karantanija, 2015 Mala Sovica se sprašuje, kakšen objem naj podari mamici.

POVEZANE KNJIGE