Assassin's Creed. Skrivna križarska vojna

Assassin's Creed. Skrivna križarska vojna - Oliver Bowden | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Oliver Bowden
DIMENZIJA
4,12 MB
IME DATOTEKE
Assassin's Creed. Skrivna križarska vojna.pdf
ISBN
2701996294077

OPIS

Altair se odpravlja na mogočno nalogo, ki ga bo popeljala v Sveto deželo in mu razkrila pravo poslanstvo reda morilcev. Da bi dokazal svojo predanost, mora poraziti devet smrtonosnih sovražnikov, vključno s poveljnikom templjarjem Robertom de Sablom.Spremljamo lahko potovanje, ki spreminja tok zgodovine, Altairjev boj proti dolgotrajni templjarski zaroti, zgodbo o družinskem življenju, ki je tragična in osupljiva, na koncu pa smo priča tudi izdajstvu starega prijatelja.

Altair se odpravlja na mogočno nalogo, ki ga bo popeljala v Sveto deželo in mu razkrila pravo poslanstvo reda morilcev. Da bi dokazal svojo predanost, mora poraziti devet smrtonosnih sovražnikov, vključno s poveljnikom templjarjem Robertom de Sablom.

[3], Skrivna križarska vojna / Oliver Bowden ; [prevedel Jernej Zoran] Postavitev: Oliver Bowden knjige: najboljše avtorja (Renesansa, Bratovščina, Skrivna križarska vojna, Razodetja, Zavrženi, Pod črno zastavo) z ocenami in opisi, ki so jih prispevali ljubitelji knjig. Assassin's Creed (Morilčeva vera v dobesednem prevodu) je tretjeosebna akcijska videoigra, ki jo je razvil Ubisoft Montreal, izdal pa Ubisoft. Izšla je 15.

POVEZANE KNJIGE