Zimsko morje

Zimsko morje - Susanna Kearsley | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Susanna Kearsley
DIMENZIJA
7,9 MB
IME DATOTEKE
Zimsko morje.pdf
ISBN
7036747587479

OPIS

Po tristo letih mora Sophiejina skrivnost priti na dan. Ko avtorica prodajnih uspešnic Carrie McClelland obišče vetrovne ruševine gradu Slains, jo neusmiljena in prelepa Škotska pokrajina povsem uroči. Okolica ji je nenavadno poznana, a vseeno odrine na stran blag občutek nelagodja in prične pisati nov roman.Grad uporabi za prizorišče, svojo lastno prednico Sophie pa za glavno junakinjo. Carrie kmalu ugotovi, da začenja njeno pisanje živeti svoje življenje in da postaja meja med realnostjo in fikcijo vse bolj zamegljena.Sophiejini spomini povlečejo Carrie v globine spletk leta 1708 in nenadejano odkrije očarljivo ljubezensko zgodbo, izgubljeno v času.

Po tristo letih mora Sophiejina skrivnost priti na dan. Ko avtorica prodajnih uspešnic Carrie McClelland obišče vetrovne ruševine gradu Slains, jo neusmiljena in prelepa Škotska pokrajina povsem uroči. Zimsko morje - Mehka vezava.

Slike različnih tematik - 3D, Abstraktno, Računalništvo, Vozila, Letala, Živali, Osebnosti, Filmi, Igre, Narava, Šport,... Portorož - »Če lahko zaplavam v zimsko hladnem morju, potem bom v tem letu zmogel še veliko drugih nalog,« si je očitno pri sebi dejal marsikateri od 380 običajnih slovenskih junakov, ki so začeli leto na karseda svež način - s skokom v morje. Zimsko kopanje je zanjo in za njene prijateljice postalo navada, odkar so se pred leti udeležile portoroškega množičnega novoletnega skoka v morje. Prvojanuarski kopalci v Strunjanu.

POVEZANE KNJIGE