Vsaj en popoln dan

Vsaj en popoln dan - Jennifer Niven | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jennifer Niven
DIMENZIJA
5,93 MB
IME DATOTEKE
Vsaj en popoln dan.pdf
ISBN
6289278935192

OPIS

Zgoda o fantu, ki mu je ime Finch, in punci, ki ji je ime Violet.Vsaj en popoln dan je izjemno prepričljiva in čudovita zgodba o dekletu, ki se nauči živeti od fanta, ki namerava umreti.Theodorja Fincha privlači smrt in stalno razmišlja o načinih, kako bi se lahko ubil. Toda vsakič ga ustavi kaj dobrega, četudi najmanjša stvar.Violet Markey živi za prihodnost in odšteva dneve do mature, ko bo lahko zapustila domače mestece v Indiani ter ušla svoji globoki žalosti zaradi nedavne sestrine smrti.Ko se Finch in Violet spoznata visoko na polici šolskega zvonika, ni jasno, kdo koga reši. Ko morata skupaj opraviti šolsko nalogo in odkrivati »naravna čudesa« svoje države, tako Finch kot Violet odkrijeta veliko pomembnega: Finch je lahko samo ob Violet tisti pravi Finch – malo čudaški, zabaven, ekscentričen fant, ki le ni tak čudak, kot vsi mislijo. In Violet samo ob njem pozabi odštevati dneve in spet zaživi. Njen svet začne rasti, Finchev pa se začne krčiti. Kako daleč bo Violet šla, da bi rešila fanta, ki ga je vzljubila?

Toda vsakič ga ustavi kaj dobrega, četudi najmanjša stvar. Violet Markey živi za prihodnost in odšteva dneve do mature, ko bo lahko zapustila domače mestece v Indiani Grand Hotel Portorož 4* superiorHotel z ekskluzivno ponudbo v centru PortorožaDobrodošli v hotelu v centru Portoroža in le korak od morja.

En korak naprej, padalo se napne, ko se vanj ujame prvi sunek vetra, nato stečeva, strmo je, strmo, po treh korakih sva v zraku in po dveh sekundah je pod mano praznina, v ušesih pa veter. Z nama jadrajo kavke, verjetno si mislijo - še ena od ... Ko sem začela pisati Vsaj en popoln dan, se mi ni niti sanjalo, da bom tako postala navdih za toliko ljudi.

POVEZANE KNJIGE