Vojna in vojna

Vojna in vojna - László Krasznahorkai | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
László Krasznahorkai
DIMENZIJA
4,33 MB
IME DATOTEKE
Vojna in vojna.pdf
ISBN
1902175345246

OPIS

Fronta je bila odvisna od oskrbovanja iz zaledja. Vse je bilo podrejeno vojni - propaganda, racionalizacija, cenzura, gospodarstvo in vsakdanje življenje. Vojna za službe in za ljudi.

enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj. Katoliška Cerkev in prva svetovna vojna Vprašanja o vojni in veri prinesejo na dan ponavljajoče se eksistencialne teme o tesnobi in izgubi, ki jih nikoli ni mogoče ločiti od groze pred telesnim izničenjem. Primorski pesnik in pisatelj Andrej Čebokli (1893-1923) … Readmore Hladna vojna in bitka za informacijsko tehnologijo udeleženec tega globalnega spopada.

POVEZANE KNJIGE