Večerja

Večerja - Herman Koch | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Herman Koch
DIMENZIJA
7,32 MB
IME DATOTEKE
Večerja.pdf
ISBN
9675759406975

OPIS

Temačno napeta, boleče dvome porajajoča eksplozivna snov romana Večerja sooči dve družini, postavljeni pred najtežjo odločitev v življenju.Na poletni večer. V prefinjeni restavraciji v Amsterdamu. Slišati je nežno momljanje in omikano žongliranje s praznimi besedami. Dokler se sekira ne zasadi v tnalo. Tik pred kulinaričnim vrhuncem zavre. Petnajstletna sinova sta zagrešila objesten, jedko zloben zločin. Dejanja ne obžalujeta. In vendar ... Zgodila se je strašna tragedija. Kako daleč bo segla roka zaščite?Narativna struktura se vije okrog treh hodov večerje, med katerimi se morajo odrasli odločiti, kako bodo ukrepali. Kochovi liki se spopadajo sami s seboj v prefinjeno zaviti prozi. Po tej večerji nič več ne bo tako, kot je bilo. Dobitnik nagrade bralcev za nizozemsko knjigo leta 2009

brezmesne jedi, kosilo, Recepti, večerja objavljeno 3 tedni nazaj Pirine palačinke kot rezanci v gobovi omaki. Palačinke narežemo v juhe, a zakaj z njimi ne bi nadomestili testenin? Verjemite, nastane božanska… To je lahka večerja, ki pomaga pri hujšanju.

Narodnost: nizozemska književnost "Vse srečne družine so si podobne, vsaka nesrečna družina pa je nesrečna po svoje." Nizozemski pisatelj Herman Koch je postavil dogajanje zgodbe v prefinjeno ... Tagi: božična večerja, božični meni. Mirjam Grilc.

POVEZANE KNJIGE