Tortice v skodelicah

Tortice v skodelicah - Leslie Bilderback | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Leslie Bilderback
DIMENZIJA
5,90 MB
IME DATOTEKE
Tortice v skodelicah.pdf
ISBN
4016031174721

OPIS

Kolački v skodelici (ang. mug cakes) so nova modna zapoved peke slaščic. Vse, kar potrebujete za pripravo, so: sestavine, vilice, skodelica in mikrovalovna pečica ter nekajminut časa. Pa seveda tole ljubko knjigo s kar 100 preprostimi recepti, s katerimi boste pripravili vsakokrat po dve slastni tortici. Avtorica ni pozabila na recepte, primerne za razne diete, pa tudi za pudinge, skutne pite in pite, če se naveličate peke tortic. Če je to sploh mogoče.

Ko bi rad nekoga pocrkljal, ker je žalosten ali mora delat pozno v noč ali pač kar tako... lahko v nekaj minutah narediš toplo, mehko, čokoladno sladico, brez ... Cupcakes tortice - sreča v majhnih skodelicah.

Vrednosti so izračunane na 100 g jedi ter na porcijo. Tortice v skodelicah : 100 hitrih poslastic iz mikrovalovne pečice; Mug cakes Ta stran uporablja JavaScript. Vaš brskalnik ne podpira JavaScripta ali pa je ta izklopljen. Čokoladne tortice v skodelici so preproste in hitre za pripravo.

POVEZANE KNJIGE