Tortice v skodelicah

Tortice v skodelicah - Leslie Bilderback | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Leslie Bilderback
DIMENZIJA
3,36 MB
IME DATOTEKE
Tortice v skodelicah.pdf
ISBN
1227399374888

OPIS

Kolački v skodelici (ang. mug cakes) so nova modna zapoved peke slaščic. Vse, kar potrebujete za pripravo, so: sestavine, vilice, skodelica in mikrovalovna pečica ter nekajminut časa. Pa seveda tole ljubko knjigo s kar 100 preprostimi recepti, s katerimi boste pripravili vsakokrat po dve slastni tortici. Avtorica ni pozabila na recepte, primerne za razne diete, pa tudi za pudinge, skutne pite in pite, če se naveličate peke tortic. Če je to sploh mogoče.

Glede na velikost kozarčkov sem priredila tudi recepte. Pa še nasvet za vse, ki boste delali sladice v kozarcu za praznovanje: menim, da je 80-90 ml idealna količina, ker ni niti premalo niti preveč.

100 hitrih poslastic iz mikrovalovne pečice . Tortice v skodelica 100 hitrih poslastic iz mikrovalovne pečice Leslie Bilderback Mladinska knjiga Založba, Ljubljana 2015 168 strani mehka vezava; 228 x 190 x 12 mm maloprodajna cena: 22,95 € Vsebina ... TORTICE V SKODELICAH << prejšnji izdelek.

POVEZANE KNJIGE