Severna Koreja

Severna Koreja - Bogomil Ferfila | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bogomil Ferfila
DIMENZIJA
3,70 MB
IME DATOTEKE
Severna Koreja.pdf
ISBN
6207450030126

OPIS

do 11. aprila, ali je "Koryo Tours" turistički… Severna Koreja je uvedla novo "varovano območje v širini enega do dveh kilometrov od meje s Kitajsko", je v četrtek na spletni konferenci, ki jo je v Washingtonu organiziral Center za strateške in mednarodne študije, po poročanju francoske tiskovne agencije AFP dejal Abrams. Severna Koreja, skrivnostna dežela se zdi težko dostopna in neskončno daleč.

Tu se noben tujec ne sme gibati sam, skupine spremljajo voznik, njegov pomočnik, 2 vodiča ter uradni snemalec. Pyong-yang je mesto širokih avenij, kjer semaforji ne delajo, prometa skorajda ni ... Severna Koreja: Vojna parada i "najmoćnije oružje na svetu" U Pjongangu je održava velika vojna parada na kojoj su predstavljene i nove balističke rakete koje lansira podmornica. Po vojni leta 1953 in obdobju vojaške vladavine, se je začela Južna Koreja hitro razvijati.

POVEZANE KNJIGE