Risanje z 8 preprostimi geometrijskimi liki

Risanje z 8 preprostimi geometrijskimi liki - Rosa Maria Curto | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rosa Maria Curto
DIMENZIJA
8,72 MB
IME DATOTEKE
Risanje z 8 preprostimi geometrijskimi liki.pdf
ISBN
4465544814804

OPIS

Če v rokah držiš to knjigo, si gotovo ljubitelj risanja. Ob njej se boš z uporabo priložene šablone naučil risati zabavne in vsakdanje like. Vse skupaj je zelo preprosto. V knjigi boš našel skice, ki ti pomagajo korak za korakom. Ko se boš poigraval z geometrijskimi liki, bo tvoja domišljija zaživela in boš postal še bolj ustvarjalen.

Opis in tehnični podatki izdelka Rosa M.Curto: Risanje z 8 preprostimi liki se lahko razlikujejo od tistih v spletni trgovini, kjer boš opravil/a nakup. Risanje z 8 preprostimi geometrijskimi liki 12,90 ... 16,90 € 8,45 ... smo s spoznavanjem tridimenzionalnih oblik, kot so telesa, nadaljevali z dvodimenzionalnimi, kot so liki, in končali z enodimenzionalnimi oblikami, kot so črte.

Risanje. Pika in ... Delo z delovnim z delovni zvezkom str.

POVEZANE KNJIGE