Risanje z 8 preprostimi geometrijskimi liki

Risanje z 8 preprostimi geometrijskimi liki - Rosa Maria Curto | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rosa Maria Curto
DIMENZIJA
3,74 MB
IME DATOTEKE
Risanje z 8 preprostimi geometrijskimi liki.pdf
ISBN
9465756622557

OPIS

Če v rokah držiš to knjigo, si gotovo ljubitelj risanja. Ob njej se boš z uporabo priložene šablone naučil risati zabavne in vsakdanje like. Vse skupaj je zelo preprosto. V knjigi boš našel skice, ki ti pomagajo korak za korakom. Ko se boš poigraval z geometrijskimi liki, bo tvoja domišljija zaživela in boš postal še bolj ustvarjalen.

Taka oblika slike je sestavljena z geometrijskimi liki (točke, krivulje, črte) in pri povečavi ali raztegljivosti ne izgubijo svojo kvaliteto oziroma drugače rečeno, s tem ne vplivamo na ločljivost slike. 0 SPLOSNO 1. BUNJEVAC, Nina Očetnjava / Nina Bunjevac ; prevedla Maja Novak ; spremna beseda Goran Vojnović.

PRILOŽENA JE ŠABLONA! Če v rokah držiš to knjigo si gotovo ljubitelj risanja. Ob njej se boš z uporabo priložene šablone naučil risati zabavne in vsakdanje like.

POVEZANE KNJIGE