Prištinski dnevnik

Prištinski dnevnik - Jurij Hudolin | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jurij Hudolin
DIMENZIJA
12,80 MB
IME DATOTEKE
Prištinski dnevnik.pdf
ISBN
3555665990489

OPIS

Podoba pa, ki jo riše Prištinski dnevnik, ni prav nič spodbudna.. Na Kosovu se, na primer, malone na vsakem koraku razkrivajo hinavščina, nenačelnost in koristoljubje ... Dnevnik prisotnosti zaposlenih.

S tem je povečala svoj delež v Kasabanki z 9,4 odstotka na 25,1 odstotka, je uprava Factor banke danes objavila na spletnih straneh Ljubljanske borze. Prištinski dnevnik Koha Ditore, ki izhaja v albanskem jeziku, v današnji izdaji omenja možne naslednike vodje civilne misije ZN na Kosovu (UNMIK) Harrija Holkerija, ki je v torek sporočil, da je generalnemu sekretarju ZN Kofiju Annanu ponudil svoj odstop. Kot pisanje časnika povzema francoska tiskovna agencija AFP, so med tistimi, ki bi lahko nasledili Holkerija, upravitelj v kraju Peč ... Prištinski dnevnik "Bota sot" objavio je da je kosovski predsednik Hašim Tači podelio na Tviteru članak u kome piše da će sever Kosova pripasti Srbiji.

POVEZANE KNJIGE