Plešem sam s seboj

Plešem sam s seboj - Billy Idol | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Billy Idol
DIMENZIJA
10,17 MB
IME DATOTEKE
Plešem sam s seboj.pdf
ISBN
7979120530587

OPIS

Brezupno sem razpet med dobrim in zlim, med upornikom in svetnikom, med spolnim obsedencem in menihom, med poetom in duhovnikom, med demagogom in človekom iz ljudstva. /…/ In vse, prav vse, sem iskreno in od srca zapisal črno na belo.William Broad je širnemu svetu bolj znan kot Billy Idol, samosvoj, uporniški in nekonvencionalni pankroker. Je eden najzgodnejših arhitektov pankrokovskega stila in zvoka, ki se je s svojo porogljivo privihano zgornjo ustnico in dvignjenimi pestmi prebil v svet mainstreamovskega popa in postal eden prvih megazvezdnikov MTV-ja.Billy Idol, ki še danes velja za pravo ikono rokenrola, v svoji avtobiografiji predstavlja vznemirljivo, šokantno, eksplicitno seksualno in politično nekorektno, mestoma pa nadvse presunljivo pripoved o svoji poti do slave. Spremljamo ga od prvih korakov v glasbeni svet, ki jih opravi kot vodja pionirskega pankovskega benda Generation X, do skrajno dekadentnega življenja na prestolu plesnega rokovskega kraljestva, ki mu je vladal več desetletij.Billy Idol nam zgodbo svojega življenja predstavi z isto nastopaško ognjevitostjo, ki njegove oboževalce privlači že več desetletij. Ker takšno je pač življenje, pravi, včasih grenko-sladko tako kot Sweet Sixteen, včasih temačno in čemerno kot Eyes Without a Face, ali pa vzklika in vriska od veselja tako kot Rebel Yell.Spoznajte Billyja Idola kot živahnega, zajedljivega, ciničnega in nadvse duhovitega kronista lastne glasbene kariere.

In seveda, ko alkohol v prijetni družbi razveže jezik, se ti zdi, da lahko z največjo lahkoto izražiš tudi tiste svoje najglobje misli, občtuke, poglede in želje. "Zakaj greš sam?", je bilo eno izmed vprašanj. Dva stebra sta v našem življenju, zadovoljstvo v intimnem življenju in zadovoljstvo s svojim delom.

foto: Simona Habič, billyidol.net "Kljub temu, da nisem poznal njegove glasbe, se mi je tip zdel tako malo nadut. Poznal sem ga samo skozi njegov imidž." Pod prsti Tomija ... Plešem sam s seboj : avtobiografija.

POVEZANE KNJIGE