Časovna kad doktorja Proktorja

Časovna kad doktorja Proktorja - Jo Nesbø | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jo Nesbø
DIMENZIJA
9,8 MB
IME DATOTEKE
Časovna kad doktorja Proktorja.pdf
ISBN
3775307923199

OPIS

Časovna kad doktorja Proktorja je nadaljevanje uspešnice Prdoprašek doktorja Proktorja.Dnevi na Topniški minevajo mirno, a samo toliko, dokler Liza in Bulle ne dobita nenavadne razglednice. Doktor Proktor je v težavah in eden od njegovih čudovitih izumov Lizo in Bulleja pošlje na potovanje po času in prostoru. Najprej v Pariz, pozneje pa tudi v Napoleonov Waterloo, francosko revolucijo in čas Ivane Orleanske; vse zato, da bi rešila življenje in ljubezen. In ne želijo si prav vsi, da bi doktor Proktor živel srečno do konca svojih dni ...

Glavna junaka sta tudi tokrat Liza in Bulle, ki nekega čisto navadnega dne prejmeta zelo nenavadno razglednico, iz katere s svojim detektivskim znanjem razbereta, da je doktor Proktor zabredel v velike težave. Časovna kad doktorja Proktorja Doctor Proctor's Bathtube (aka Doktor Proktors tidsbadekar). Film / Družinski, Nemčija 105 min | IMDB: 5,7 | ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Film je vznemirljiva pripoved o treh prijateljih, Lizi, Bulleju in doktorju Proktorju, ki storijo vse, da bi rešili tok zgodovine sveta - in ljubezen. Časovna kad doktorja Proktorja.

izd. Založništvo in izdelava ... Nadaljevanje uspešnice Prdoprašek doktorja Proktorja.

POVEZANE KNJIGE