Ura plavanja

Ura plavanja - Sally Rippin | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sally Rippin
DIMENZIJA
8,84 MB
IME DATOTEKE
Ura plavanja.pdf
ISBN
6236776306661

OPIS

Brina in sošolci so lani plavali v malem bazenu, letos pa se bodo preselili že v velikega. Bo Brino preveč strah, da bi se podala na globlji konec?Moraste sanjeBrini je zelo všeč, če se lahko druži z Rožičinima sestrama. Ob njiju se počuti strašno odraslo! Pa je Brina dovolj odrasla tudi za grozljivke, ki jih ti dve radi gledata?

Odpravite se na svojo novo najdaljšo vajo z baterijo, na katero se lahko zanesete tudi sredi železnega triatlona ali ultramaratona ... Garmin fēnix 6 Pro Solar, je nova generacija vrhunskih outdoor GPS pametnih ur. Posebnost GPS ure Pro Solar je možnost polnjenja baterije s sončno energijo.

Mislim, da bi lahko po času primerjali 10 km plavanja s tekaškim maratonom (42,2 km). Odločitev za ultra plavanje je v moji glavi zorela že dve leti.

POVEZANE KNJIGE