Super paradiž

Super paradiž - Ralf König | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ralf König
DIMENZIJA
7,14 MB
IME DATOTEKE
Super paradiž.pdf
ISBN
7272231609351

OPIS

Ralf König (1960) je gotovo najbolj znan in najuspešnejši nemški stripar. Svoje prve krajše stripe je začel objavljati že devetnajstleten in to v različnih zinih ter gejevskih publikacijah. Doslej je izdal že več deset knjig zgodb v stripu ali risoromanov. Večina zajema iz gejevskega življenja, dotika se tem homofobije, odtujenosti, verske zadrgnjenosti, pa tudi varnega seksa in aidsa. S svojim značilnim humorjem in karikiranjem si je pridobil zelo širok krog bralstva. Po par zgodbah so posneli tudi filme. Ralf König je za svoje delo prejel številne nagrade in bil deležen prevodov in izdaj v več jezikih.Knjigo Super paradiž sestavljajo tri zgodbe, ki se skupaj zlijejo v karikaturo skoraj tipskega gejevskega življenja, ki se mora spopasti s pojavom aidsa in z vprašanji varnega seksa.Ker je knjiga izšla s pomočjo Norway Grants, je brezplačna – dobite jo lahko v prostorih Škuca ali Društva Legebitra.

Danes dobiš pivo brez mehurčkov in od osebja kak nezadovo... Luka 20.

Allouette: Barva kožice: izrazito rdeča Barva mesa: rumena Gomolji: veliki, ovalni, imajo plitva očesca Sorta je primerna za srednje dolgo skla ninel wrote:Andrej Štular: Kronike (Forum Ljubljana) Bill Waterson: Edinstvena Calvin in Hobbes (Didakta) Božo Kos: Kavboj Pipec in Rdeča pesa na Divjem zahodu, 3. del (Koskos) Brunor & Dominique Bar: Martin - delivec resnice (Celjska Mohorjeva družba) Ralf König: Super paradiž - brezplačni izvod lahko dvignete na Info Škuc, Stari trg 21 ali ŠKUC, Metelkova 6, Ljubljana Vse novosti (po redni ceni, popust ne velja), kot tudi ostale knjige iz zbirk Lambda in Vizibilija si lahko s 30% popustom naročite preko naše spletne strani www.skuc.org ali na INFO ŠKUC, Stari trg 21, Ljubljana ... Khaled El-Rouayheb: Pred homoseksualnostjo v arabsko-islamskem svetu, 1500-1800 .

POVEZANE KNJIGE