Strastna zapravljivka med zvezdami

Strastna zapravljivka med zvezdami - Sophie Kinsella | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sophie Kinsella
DIMENZIJA
12,79 MB
IME DATOTEKE
Strastna zapravljivka med zvezdami.pdf
ISBN
3057239828181

OPIS

Od nakupovanja med policami supermarketa do nakupovanja med hollywoodsko smetano!Hollywood, že prihaja!Becky Brandon (rojena Bloomwood) je v Hollywoodu! Toliko vsega si lahko ogleda in počne! Zdi se, kot bi se vse njeno življenje stopnjevalo do tega trenutka. Druži se z zvezdami … oziroma se bo, ko bo končno spoznala filmsko zvezdnico Sage Seymour, katere menedžer je zdaj njen mož Luke.Becky si je tudi izbrala novo kariero – postala bo stilistka zvezdnikov. Rdeča preproga, pazi se je! Toda kmalu odkrije, da je življenje v mestu blišča naporno. Še sreča, da ji na pomoč priskoči najboljša prijateljica Suze. A stvari se ne razvijajo tako, kot sta upali.Potem se Becky nasmehne sreča in doleti jo priložnost, kakršne ne moreš kupiti. Pa bo cena zanjo previsoka?Sophie Kinsella, pisateljica mednarodnih knjižnih uspešnic, se je s Hollywoodom – če odštejemo obsedenost s Čarovnikom iz Oza – prvič srečala, ko so po njenem prvem romanu Strastna zapravljivka posneli filmsko uspešnico. Živi v Londonu z možem in otroki.

Recenzija Bukla. Verjetno med ljubiteljicami tovrstnega žanra ni več prav nobene, ki po šestih naslovih v seriji, ne bi poznala prikupno zmedene glavne junakinje Rebecce ... Od nakupovanja med policami supermarketa do nakupovanja med hollywoodsko smetano! Strastna zapravljivka med zvezdami (Shopaholic to the Stars) knjiga avtorja/ice Sophie Kinsella.

strastna zapravljivka in njen otrok 6. mala strastna zapravljivka 7.

POVEZANE KNJIGE