Ponudba

Ponudba - Judith Ivory | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Judith Ivory
DIMENZIJA
6,12 MB
IME DATOTEKE
Ponudba.pdf
ISBN
6252380346602

OPIS

Noben moški, gentleman ali kdorkoli drug še ni gledal lady Edwine Bolash tako, kot je to pravkar počel nadut, čeden moški, ki je stal pred njo. Edwina je sprejela izziv, da bo v samo šestih tednih nepoboljšljivega Micka Tremorja spremenila v gentlemana.Edwina navzven morda res deluje kot do vratu zapeta popolna angleška dama, a pod to mirno fasado se skriva cela povodenj strasti, ki zgolj čaka, da jez popusti. In medtem ko Edwina pripravlja Micka, da bo zasedel svoje mesto v družbi, Mick pripravlja Edwino, da bo zasedla mesto v njegovem srcu.

Trgovina City Park Hrano lahko predhodno naročite in se dogovorite za uro prihoda oziroma uro prevzema (to-go) na številki 040 345 015. NOVOST: Ponujamo tudi dostavo na dom.

ponudba št. Z DNE Ponudbo oddajamo: (se označi z X) ☐ Samostojno ☐ Skupno ponudbo ☐ S podizvajalci /se navede v primeru, da je naročilo razdeljeno na sklope/: Ponudbo oddajamo za naslednje sklope (se označi z X): ☐ Vse sklope ☐ Sklop 1☐ Sklop 2☐ Sklop 3☐ Sklop 4☐ /se navede za vse sklope/ TRENUTNA PONUDBA Ponudba ob dnevu žena Zimska ponudba Tedenska ponudba Pijače Covid-19 Sladice Covid-19.

POVEZANE KNJIGE