Poletna romanca

Poletna romanca - Mary Kay Andrews | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mary Kay Andrews
DIMENZIJA
5,20 MB
IME DATOTEKE
Poletna romanca.pdf
ISBN
9679493074032

OPIS

Ko si želiš, da se počitnice ne bi nikoli končale.Ellis, Julii in Dorie, najboljšim prijateljicam iz šolskih dni, se sredi tridesetih življenje nenadoma postavi na glavo. Ellis, ki je pred kratkim izgubila službo, začne dvomiti o odločitvah, ki jih je sprejemala v zadnjem desetletju. Za Julio bi njen partner naredil vse, vendar se ta boji, da bi končala kot njeni starši. Dorie pa je srce zlomil moški, ki ga je ljubila in mu brezpogojno zaupala.Jim lahko celomesečni oddih na otočju Outer Banks v Severni Karolini pomaga postaviti stvari na svoje mesto? Še posebej, ko se jim pridruži tudi Maryn Shackleford – popolna tujka, ki išče dobro skrivališče in potrebuje novo identiteto.Prikupna zgodba o štirih ženskah, ki se nepričakovano znajdejo sredi pustolovščine, v kateri se razkrijejo vse njihove skrivnosti. Mogoče so prav te počitnice natanko to, kar so potrebovale.

Poletje je čas, ki prinese brezskrbnost, sproščene poletne noči, spoznavanje novih ljudi, pa tudi vroče romance. A poletne romance ostanejo včasih res samo poletne, v nekaterih primerih pa se iz njih razvijejo celo usodne ljubezni. Poletna romanca ni zdržala jeseni.

Če si že nekaj časa samski in nikakor ne najdeš pravega partnerja, pa je lahko zate to čudovita izkušnja, ki te bo napolnila z dodatno energijo. Videospot za skladbo Poletna romanca, ki jo je Skupina Fonem predstavila lansko poletje.Režija, snemanje in montaža: Aljaž BastičAvtorja skladbe: Klara Veter... Moja nova poletna pesem. Upam da boste ob njej uživali, si jo kdaj tudi zavrteli na plaži, si z njo popestrili kakšen lep poletni večer ali pa jo poslušali k... Naj poletna romanca ne prinese neprijetnih posledic .

POVEZANE KNJIGE