Neznani prerok Jakob Lorber

Neznani prerok Jakob Lorber - Kurt Eggenstein | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kurt Eggenstein
DIMENZIJA
10,5 MB
IME DATOTEKE
Neznani prerok Jakob Lorber.pdf
ISBN
8030214849356

OPIS

»Vzemi pisalo in piši!« je daljnega leta 1840 zaslišal v svoji glavi Jakob Lorber. Glas mu je razodel, da bo slišal narek celotnega nauka odrešitve, ki ga je Jezus podal svojim apostolom, v večjem delu kot ezoteričen in zaupen nauk.In Jakob Lorber, Slovenec, zapisoval pa je v nemščini, je pisal štiriindvajset let. Napisal je petindvajset knjig, ki imajo približno deset tisoč strani. Ne samo zaradi obsega, temveč tudi z vidika globokega vpogleda se lahko razodetje označi kot največja posvetitev ali iniciacija. Približno četrtina vsega napisanega se nanaša na razglabljanja o naravoslovnih znanostih. To, kar je zapisal Jakob Lorber, so do tedaj še nikoli slišane skrivnosti o značaju Boga in Njegovega stvarstva.V knjižici, ki nosi podnaslov »Prerokbe in opozorila za bližnjo prihodnost«, lahko preberemo, kaj je Jakob Lorber zapisal o zgradbi vesolja in potrditve sodobne astronomije o njegovih zapisih, zanimiv je njegov zapis a atomih, snovnih delcih in kaj o tem pravi sodobna znanost, beremo njegovo vedenje o dvojnosti svetlobe, o zmotah materialistične znanosti. Napoveduje ekološke katastrofe. Opisuje, kako razlikujemo pravega od lažnega preroka…

Prerokbe in opozorila za bližnjo prihodnost. ...

Glas mu je razodel, da bo slišal narek celotnega nauka odrešitve, ki ga je Jezus podal svojim apostolom, v večjem delu kot ezoteričen in zaupen nauk. Vzemi pisalo in piši! je daljnega leta 1840 zaslišal v svoji glavi Jakob Lorber Glas mu je razodel da bo slišal narek celotnega nauka odrešitve ki ga je Jezus podal svojim apostolom v večjem delu kot ezoteričen in zaupen nauk In Jakob Lorber Slovenec zapisoval pa je v nemščini je pisal štiriindvajset Neznani prerok Jakob Lorber Gottfried Mayehofer Gospodove pridige Antonie Großheim Sedem Jezusovih besed na križu Siegfried Mayehofer Skrivnosti življenja Jakob Lorber Zdravljenje in negovanje zdravja Jakob Lorber Jezusova mladost Dr. Rainer Uhlmann Tako mi je govoril Gospod Leopold Engel V onostranstvu Jakob Lorber Zdrav ilna moč sončne ... Napisal je knjigo z naslovom Neznani prerok Jakob Lorber.

POVEZANE KNJIGE