Neznani prerok Jakob Lorber

Neznani prerok Jakob Lorber - Kurt Eggenstein | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kurt Eggenstein
DIMENZIJA
8,96 MB
IME DATOTEKE
Neznani prerok Jakob Lorber.pdf
ISBN
4787150079824

OPIS

»Vzemi pisalo in piši!« je daljnega leta 1840 zaslišal v svoji glavi Jakob Lorber. Glas mu je razodel, da bo slišal narek celotnega nauka odrešitve, ki ga je Jezus podal svojim apostolom, v večjem delu kot ezoteričen in zaupen nauk.In Jakob Lorber, Slovenec, zapisoval pa je v nemščini, je pisal štiriindvajset let. Napisal je petindvajset knjig, ki imajo približno deset tisoč strani. Ne samo zaradi obsega, temveč tudi z vidika globokega vpogleda se lahko razodetje označi kot največja posvetitev ali iniciacija. Približno četrtina vsega napisanega se nanaša na razglabljanja o naravoslovnih znanostih. To, kar je zapisal Jakob Lorber, so do tedaj še nikoli slišane skrivnosti o značaju Boga in Njegovega stvarstva.V knjižici, ki nosi podnaslov »Prerokbe in opozorila za bližnjo prihodnost«, lahko preberemo, kaj je Jakob Lorber zapisal o zgradbi vesolja in potrditve sodobne astronomije o njegovih zapisih, zanimiv je njegov zapis a atomih, snovnih delcih in kaj o tem pravi sodobna znanost, beremo njegovo vedenje o dvojnosti svetlobe, o zmotah materialistične znanosti. Napoveduje ekološke katastrofe. Opisuje, kako razlikujemo pravega od lažnega preroka…

Ni naključje, da ga Slovenci ne poznamo, kajti bil je božji pisar. Napisal je Novo razodetje in veliko fascinantnih knjig. Neznani prerok Jakob Lorber - Karl Eggenstein / izdal Mirko Malešič, tukaj Sedem Jezusovih besed na križu - Antonie Groskeim / izdal Mirko Malešič tukaj in PDF V onstranstvu - Lepold Engel / izdal Mirko Malešič, tukaj in PDF Iz uboštva v srečo - Oscar Busch / PDF.

... Neznani prerok Jakob Lorber (e-knjiga) 0 Pregled(i) Hiter pregled »Vzemi pisalo in piši!« je daljnega leta 1840 zaslišal v svoji glavi Jakob Lorber. Glas mu je razodel, da bo slišal narek celotnega nauka odrešitve, ki ga je Jezus podal svojim apostolom, v večjem delu kot ezoteričen in zaupen nauk. Vzemi pisalo in piši! je daljnega leta 1840 zaslišal v svoji glavi Jakob Lorber Glas mu je razodel da bo slišal narek celotnega nauka odrešitve ki ga je Jezus podal svojim apostolom v večjem delu kot ezoteričen in zaupen nauk In Jakob Lorber Slovenec zapisoval pa je v nemščini je pisal štiriindvajset Neznani prerok Jakob Lorber Gottfried Mayehofer Gospodove pridige Antonie Großheim Sedem Jezusovih besed na križu Siegfried Mayehofer Skrivnosti življenja Jakob Lorber Zdravljenje in negovanje zdravja Jakob Lorber Jezusova mladost Dr.

POVEZANE KNJIGE