Najboljša ekipa

Najboljša ekipa - Sally Rippin | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sally Rippin
DIMENZIJA
10,58 MB
IME DATOTEKE
Najboljša ekipa.pdf
ISBN
7421460221024

OPIS

Jaka bi rad zmagal na matematičnem tekmovanju, toda to ni ravno njegov najboljši predmet. Na srečo je v ekipi s sijajnim matematikom. Ali bo to sodelovanje lahko prineslo zmago?

S povsem novo, drugačno energijo. Uvodne tri zmage nad Poljsko, Švedsko in Švico so zanetile iskro. NŠ Mura najboljša ekipa v občini, Kai Cipot najboljši športnik.

09/03/2021 11:00 Ekipa; Na ljubljanskem magistratu je pretekli teden potekala svečana podelitev priznanj in nagrad najboljšim športnikom, ekipam, rekreativcem ter amaterskim športnim delavcem za leto 2020. Naziv najboljše ženske ekipe je vnovič prejel RK Krim Mercator. Najboljša ribiška ekipa lige 2020 je DP Celje, najboljši ribič pa Gašper Peček .

POVEZANE KNJIGE