Dve mladosti - ena ljubezen

Dve mladosti - ena ljubezen - Alojz Rebula, Zora Tavčar | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alojz Rebula, Zora Tavčar
DIMENZIJA
8,50 MB
IME DATOTEKE
Dve mladosti - ena ljubezen.pdf
ISBN
3278104209867

OPIS

Ko literatura pripelje k ljubezniRebulovim spominom iz otroštva, ko je kot pastir na kraških gmajnah srkal učenost, je njegova soproga Zora Tavčar dodala svoje mladostne spomine iz štajerskega Zasavja. Dve povesti v eni knjigi pričata tudi o nekem lepem, krščanskem zakonu.Pripoved o doraščanju neke generacije bo ogrela srca številnih bralcev. Knjigo odlikujejo širina razgledov, globok etični čut in razgiban slog, jezikovno svež in poetičen.

knjiga, in sicer 'dvoglasna' publikacija zakoncev Alojza Rebule in Zore Tavčar z naslovom Dve mladosti - ena ljubezen. Ustvarjalca se nam ... Dve mladosti, ena ljubezen Mehka - 13.

Knjiga Alojza Rebule in Zore Tavčar Dve mladosti in ena ljubezen, ki jo je na srečanju bralk predstavila Anka Bratož, je izšla leta 2015. Za 65.letnico zakona sta avtorja skupaj izdala svoje spomine v eni knjigi.

POVEZANE KNJIGE