Domislice in spoznanja

Domislice in spoznanja - Smiljan Trobiš | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Smiljan Trobiš
DIMENZIJA
6,3 MB
IME DATOTEKE
Domislice in spoznanja.pdf
ISBN
4142027746421

OPIS

Zbirka Domislice in spoznanja je nastajala sedem let. Predstavlja plod Trobiševih prostočasnih razmišljanj, ko se v času mirovanja in sproščanja v človeku postavljajo odgovori na mnoga vprašanja o življenju, etiki, umetnosti ter o pristopih k velikemu bogastvu in pestrosti vsega bivajočega.

Izdal je izbor haikujev in senryujev Že je, kar še ni (2019) in izbor kratkih pesmi Podarjenke (2020). Sodeloval je v zbornikih slovenskega aforizma. 15 Smiljan Trobiš: Pesmi, domislice in spoznanja 20 Lev Detela: Fotografija iz družinskega albuma Z MOHORJEVE KNJIŽNE POLICE 23 Matija Remše: Trikrat slike, gib in beseda POGOVOR 31 Marija Bitenc Samec: »Koncertno petje je nekaj unikatnega« 42 Emmanuel Pierrat: »Za svobodo govora in proti smrtni kazni« PORTRET odkriva enkratne domislice, rešitve in prakso za učenje na prostem in tudi v učilnici z uporabo pristopa skrivnostnost.

Sodeloval je v zbornikih slovenskega aforizma. Izdal je zbirko poezije v prozi in refleksivnih tekstov ter domislic in spoznanj Tam so daljave čiste (2008) ter dva izbora refleksij Domislice in spoznanja (2016) in Oblaki pod nami (2019). Izdal je izbor haikujev in senryujev Že je, kar še ni (2019) in izbor kratkih pesmi Podarjenke (2020).

POVEZANE KNJIGE