Domislice in spoznanja

Domislice in spoznanja - Smiljan Trobiš | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Smiljan Trobiš
DIMENZIJA
8,70 MB
IME DATOTEKE
Domislice in spoznanja.pdf
ISBN
1536515895427

OPIS

Zbirka Domislice in spoznanja je nastajala sedem let. Predstavlja plod Trobiševih prostočasnih razmišljanj, ko se v času mirovanja in sproščanja v človeku postavljajo odgovori na mnoga vprašanja o življenju, etiki, umetnosti ter o pristopih k velikemu bogastvu in pestrosti vsega bivajočega.

z zornega kota univerzalnih zakonov materije, energij in duha. Avtor ga usmerja k manj materialističnemu razmišljanju, a toliko bolj duhovnemu, ki pomirja in osvobaja, saj se lahko človeku šele v miru »odprejo oči«. Domislice ali iskrice imajo tudi ironično ost in spodbodejo k razmišljanju.

obletnico delovanja in združuje verne učitelje in pedagoge z vseh ravni izobraževanja. VABIMO VAS NA ADVENTNI SEMENJ, KI BO 27. novembra 2016 od 10 do 16 ure v Naklem, Glavna ceta 13.

POVEZANE KNJIGE