Ustvarjamo z elastikami

Ustvarjamo z elastikami Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
4,63 MB
IME DATOTEKE
Ustvarjamo z elastikami.pdf
ISBN
6842764934269

OPIS

Pridruži se velikemu navdušenju, ki vlada po svetu, s tem fantastičnim kompletom, ki vsebuje pisane elastike, obeske, sponke in orodje za izdelovanje modnih zapestnic.Komplet je opremljen s knjigo, ki vsebuje veliko preprostih navodil, tehnik in trikov za izdelavo različnih zanimivih vzorcev - kmalu boš strokovnjak na področju izdelkov iz elastik.

je največji dobavitelj pisarniškega materiala v primorski regiji. Okrogla elastika: - debelina 2,4/2,8mm - raztezanje 170% - surovinska sestava: poliester 33%, lateks 67% Prikazana cena je cena za tekoči meter. Prosimo vas, da naročilo zaokrožite na 0,1 m, najnižja možna količina za naročilo je 0,2 m. Trgovina s šivalnimi stroji, metrskim blagom, pripomočki za šivanje, volno in bombažem za pletenje in kvačkanje, pripomočki za vezenje in klekljanje. Elastnični tkani trak z gumo in barvno linijo ob strani, posebej primeren za oblačila / galanterijo / spodnje perilo, širina 20 mm, pakirano po 10 metrov.

Nasvet:Z barvami za tekstil lahko brisači dodamo pridih pisane mavrice. Brisačo zložimo, da dobimo širši trak, in spnemo z elastikami, da dobimo več razdelkov.

POVEZANE KNJIGE