Ustvarjamo z elastikami

Ustvarjamo z elastikami Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
6,10 MB
IME DATOTEKE
Ustvarjamo z elastikami.pdf
ISBN
8667315042922

OPIS

Pridruži se velikemu navdušenju, ki vlada po svetu, s tem fantastičnim kompletom, ki vsebuje pisane elastike, obeske, sponke in orodje za izdelovanje modnih zapestnic.Komplet je opremljen s knjigo, ki vsebuje veliko preprostih navodil, tehnik in trikov za izdelavo različnih zanimivih vzorcev - kmalu boš strokovnjak na področju izdelkov iz elastik.

In primerjaje dva vesoljska odpravarja, enemu, ki je imel na razpolago jo-jo sisteme, je mišična masa v treh mesecih upadla za šest, običajnemu astronavtu pa za 25 odstotkov. Velikost: 17,5 cm x 14 cm. Narejene iz plastike z vključenimi elastikami za pritrditev.

Napisal: Urška. Mami blogerka Shauna Harvey je dobila brilijantno idejo, nad katero se navdušuje vse več mamic po svetu.

POVEZANE KNJIGE