Smrt zaradi muz

Smrt zaradi muz - Friederike Mayröcker | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Friederike Mayröcker
DIMENZIJA
4,80 MB
IME DATOTEKE
Smrt zaradi muz.pdf
ISBN
6600149934616

OPIS

kaj rabiš? drevo hišo dapresodiš kako veliko kako malo je človeško življenjekako veliko kako malo ko dvigneš pogled v krošnjoin se izgubiš v bujni zeleni lepotikako veliko kako malo ko pomisliš na kratkostsvojega življenja če ga primerjaš z življenjem drevesrabiš drevo rabiš hišonič od tega le zase samo kotiček strehoda sedeš da premišljuješ da spiš da sanjarišda pišeš da molčiš da vidiš prijateljazvezde travo rožo nebo

24,94 ... Friederike Mayröcker: Smrt zaradi muz. Poslušaj (35:25) Naroči se na podkast.

V Ljubljani je to Inštitut za sodno medicino, tel.: 01 524 49 51 (24 ur na dan, vse dni v letu) in 01 543 72 22 Smrt zaradi muz prinaša izbor pesmi avstrijske pesnice in pisateljice Friederike Mayröcker. Gre za eno najvidnejših sodobnih evropskih avtoric s skorajda neprimerljivo obsežnim opusom, ki obsega več kot 70 proznih, pesniških in esejističnih del.

POVEZANE KNJIGE