Razstrupiti eros

Razstrupiti eros - Martin M. Lintner | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Martin M. Lintner
DIMENZIJA
12,17 MB
IME DATOTEKE
Razstrupiti eros.pdf
ISBN
7027703034217

OPIS

Med ljudmi je precej predsodkov glede katoliške spolne morale, ki jo tudi povsem cerkveno angažirani verniki običajno razumejo kot neživljenjsko, še več, celo kot golo moralo prepovedi. Tako se je razvil za cerkveno razumevanje nesprejemljiv razkorak med teoretičnim življenjem, ki ga predstavlja cerkveno učiteljstvo, in praktičnim življenjem številnih vernikov. Predvsem mladi in mlajši odrasli odrekajo Cerkvi vsako pristojnost, da bi na področju spolnosti ponujala kakršnokoli svetovanje, s katerim bi bili odnosi uspešni in srečni.Zasluga pričujočega dela je najprej ta, da predstavlja bogat in načeloma pozitiven svetopisemski vidik spolnosti. Nato se avtor sprehodi skozi zgodovino spolne morale. Proti koncu pa se ne prestraši tega, da bi se spoprijel z vročimi temami spolne morale.O avtorjuMartin M. Lintner se je rodil leta 1972 v Bolzanu na Južnem Tirolskem. Leta 1993 je vstopil v red servitov (služabniki Device Marije), od leta 2013 pa je provincial tirolske province. Teologijo je študiral v Innsbrucku, na Papeški univerzi Gregoriana v Rimu in na Dunaju, kjer je leta 2006 doktoriral na temo »Etika darov«. V letih 2006– 2009 je bil predavatelj moralne teologije in cerkvenega družbenega nauka na Papeški teološki fakulteti Marianum v Rimu. Od leta 2009 je profesor moralne teologije na Visoki šoli za filozofijo in teologijo v Briksnu. Od leta 2013 do 2015 je predsednik European Society for Catholic Theology in član regionalnega evropskega komiteja društva Catholic Theological ethichs in the world Church. Je sourednik teološke revije Brixner Theologisches Jahrbuch, avtor različnih člankov s področja bioetike, spolne morale in družinske etike ter osnovne moralne teologije.

V močno ... Italijanski zvezdnik Eros Ramazzotti se v Splitu, kamor ga je na humanitarno nogometno tekmo povabil njegov kolega Goran Karan, odlično zabava v družbi živahnih Slovenk. eros med rezultati iskanja na spletu. REZULTATI ISKANJA: eros < > NOVICE DNEVA • • V letih od 2013 do 2015 je bil predsednik Evropskega združenja za katoliško teologijo, v letih od 2017 do 2019 pa predseduje Mednarodnemu združenju za moralno teologijo in družbeno etiko.

Dnevnik.si Živo srebro v amalgamskih zalivkah uničuje vaše zdravje! Zastrupljenost z živim srebrom povzroča bolezni živčnega sistema (od čustvene labilnosti in težav s spominom do depresije, anksioznosti, multiple skleroze… ), avtoimunske bolezni in bolezni imunskega sistema (od pogostih prehladov in glivičnih obolenj do diabetesa tipa I in eritematoznega lupusa), črevesne bolezni ... Razstrupiti eros : katoliška spolna morala na življenjski način: TEOF, Celjska Mohorjeva družba: 2015: 978-961-6844-40-4 (TEOF), 978-961-278-191- (Celjska Mohorjeva družba) s.n. Christian Gostečnik: Inovativna relacijska zakonska terapija: TEOF, ZBF, FDI: 2015: 978-961-6873-32-1 (ZBF) 18,00: s.n.

POVEZANE KNJIGE