Nad nebom pod zemljo

Nad nebom pod zemljo - Aleš Šteger | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleš Šteger
DIMENZIJA
11,64 MB
IME DATOTEKE
Nad nebom pod zemljo.pdf
ISBN
7747632649727

OPIS

Reke so prestopile svoje struge, nas pustile brez doma. Nobena daritev, nobena beseda ni mogla omiliti besa bogov. Iz podivjanih voda je vzniknila želva. Njen oklep je bil razdeljen na devet polj, v njih znamenja. Nekateri so temu rekli magični kvadrat Lo Shu. Jaz pa sem zagledal načrt knjige, v kateri se je utopilo moje življenje.

Iz litrov gre v glažek, Gotovo ni naključje, da uvodni citat iz Zhuang Zija, ki uvaja pesniško zbirko Aleša Štegra Nad nebom pod zemljo, govori podobno kot Plotin v okviru starogrškega kozmosa, in s tem bliže naši civilizaciji, o izvorni Eno(tno)sti Neba, Zemlje in Jaza, ki se z besedo razdre, razbije, vstavi zarezo v pljuča sveta …Eno in beseda je dvoje, dva in ena je tri, nadaljuje Zhung Zi, in iz te ... Klicni center: 02 2520 333 Pon-pet 7.30-20.00, sob 7.30-13.00 E-naslov: [email protected] Na atraktivni lokaciji Pod Piramido (Tomšičev drevored) prodamo luksuzno hišo s pripadajočim zemljiščem, ki nudi edinstven pogled na mesto Maribor. Hiša leži nekoliko dvignjena nad mestom, kar daje občutek lebdenja med nebom in zemljo.

Vsaka spisana knjiga v njegovem življenju predstavlja posebno zgodbo, za katero skuša avtor najti svoj jezik. Med nebom in zemljo: nova mansarda nad staromeščanskim stanovanjem. V centru Ljubljane, v zadnjem nadstropju staromeščanske hiše, stanuje mlada družina.

POVEZANE KNJIGE