Martin deli resnico

Martin deli resnico - Brunor | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Brunor
DIMENZIJA
7,95 MB
IME DATOTEKE
Martin deli resnico.pdf
ISBN
6664271506502

OPIS

Sveti Martin – osrednji evropski simbol medčloveške solidarnosti.Življenje svetega Martina iz Toursa je bilo polno vratolomnih preobratov: bil je pogan, nato kristjan, vojak, puščavnik, škof. Svet Evrope svetega Martina (316– 397) priznava kot ključno osebnost evropske zgodovine. V stripu, primernem za bralce od 9. leta naprej, spoznavamo njegovo življenjsko pot ter odločitve, ki so ga na njej vodile in ostajajo aktualne tudi danes. Strip izhaja tudi v počastitev leta svetega Martina 2016.

He studied or taught at Jesuit colleges across Catholic Europe, including Bordeaux, Douai, Graz, Mainz, Leuven, and Salamanca. He was the friend of the Flemish humanist Justus Lipsius, a relative of Michel de Monta Martini's Deli is on Facebook.

Sprijaznite se in uvidite in vidite stvari take kot so in ne take kot hočete da so. Ce ste nesrečni v službi jo zamenjajte.

POVEZANE KNJIGE