Martin deli resnico

Martin deli resnico - Brunor | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Brunor
DIMENZIJA
9,80 MB
IME DATOTEKE
Martin deli resnico.pdf
ISBN
2401764538015

OPIS

Sveti Martin – osrednji evropski simbol medčloveške solidarnosti.Življenje svetega Martina iz Toursa je bilo polno vratolomnih preobratov: bil je pogan, nato kristjan, vojak, puščavnik, škof. Svet Evrope svetega Martina (316– 397) priznava kot ključno osebnost evropske zgodovine. V stripu, primernem za bralce od 9. leta naprej, spoznavamo njegovo življenjsko pot ter odločitve, ki so ga na njej vodile in ostajajo aktualne tudi danes. Strip izhaja tudi v počastitev leta svetega Martina 2016.

Facebook ger... Seveda, prav tisti, kot pred 500 leti! Zato sploh ni potrebno kazati s prstom na nikogar drugega, ampak le sprejeti resnico, kot jo je obelodanil že Martin Luter pred 500 leti!!! In kaj edino omogoča pozitivno spremembo za vse - oz. nam omogoča, da "Sprejmemo resnico in zavržemo laž" in se podamo na pot za naše boljše življenje !!! Nanizanka / Humoristični , 6.

[COBISS.SI-ID 277922048] 78. BELLI, Gioconda.

POVEZANE KNJIGE