Malo pa že

Malo pa že - Andrej Šegula | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Šegula
DIMENZIJA
6,97 MB
IME DATOTEKE
Malo pa že.pdf
ISBN
9645343672246

OPIS

Misli avtorja minorita Andreja Šegule so kot fliperska krogla, ki se dotika našega življenja. Krogla, ki enkrat zadene bolj, spet drugič manj. Vedno pa se izpišejo številke in vrednost zadetka.Mar ni v našem življenju prav tako? Zadevamo ob teme, dogodke, ljudi, zgodbe ... Nekatere se nas dotaknejo bolj, spet druge manj. Nekatere ostajajo, druge izginejo. Nevidni števec pa beleži dotike in zadetke ter vrednoti naše življenje.»Pripoved je kot krogla, ki se dotika različnih tem našega življenja,« beremo v uvodu v preplet besed pod naslovom Malo pa že. Zgodbe nas vodijo v spraševanja o vsem, kar je v našem življenju vrednega, svetlega, dobrega. Zasidrane so globoko v življenje in bralca vabijo, da bi jih preslikal v svoje svetovje. Da bi v njih našel spodbudo in tudi sam odkrival ter prepoznaval, kaj bogati in iskri korake njegovega vsakdana. Bo ta postal zato svetlejši? Malo pa že ...

Imamo mešanico večjezičnih in večžanrskih pesmi, od rock'n'rolla do balad in country trenutkov, tudi rapa. Pustili smo se peljati navdihu. Mislim pa, da je imela slab dan, malo premalo izkušenj za nastop v takem mehkem snegu.

Violina in električna kitara je neobičajna kombinacija, čeprav se glasbeno lahko odlično ujameta. Še malo pa bo Slovenija v barvi rumenih kanarčkov za zeleno pa sigurno poskrbi pomlad. S pomladnimi barvami nas čakajo tudi Kanarski otoki.

POVEZANE KNJIGE