Malo pa že

Malo pa že - Andrej Šegula | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Šegula
DIMENZIJA
7,55 MB
IME DATOTEKE
Malo pa že.pdf
ISBN
9571157715021

OPIS

Misli avtorja minorita Andreja Šegule so kot fliperska krogla, ki se dotika našega življenja. Krogla, ki enkrat zadene bolj, spet drugič manj. Vedno pa se izpišejo številke in vrednost zadetka.Mar ni v našem življenju prav tako? Zadevamo ob teme, dogodke, ljudi, zgodbe ... Nekatere se nas dotaknejo bolj, spet druge manj. Nekatere ostajajo, druge izginejo. Nevidni števec pa beleži dotike in zadetke ter vrednoti naše življenje.»Pripoved je kot krogla, ki se dotika različnih tem našega življenja,« beremo v uvodu v preplet besed pod naslovom Malo pa že. Zgodbe nas vodijo v spraševanja o vsem, kar je v našem življenju vrednega, svetlega, dobrega. Zasidrane so globoko v življenje in bralca vabijo, da bi jih preslikal v svoje svetovje. Da bi v njih našel spodbudo in tudi sam odkrival ter prepoznaval, kaj bogati in iskri korake njegovega vsakdana. Bo ta postal zato svetlejši? Malo pa že ...

zbirka anima. Jezik: slovensko Strani: 136 Vezava: brošura z zavihki Format: 12,5 x 20,5 ISBN: 978-3-7086-0881-5 Založba: Mohorjeva Celovec, 2015 Go to: prelistaj knjigo recenzije Malo pa že; Andrej Šegula (Autor) Malo pa že.

Recenzija Bukla. Knjižica je izšla v zbirki Anima, v kateri se s svojimi spisi, ki ne sodijo v krog teološke literature, predstavljajo duhovniki.

POVEZANE KNJIGE