Lopov ostane lopov

Lopov ostane lopov - Sarah MacLean | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sarah MacLean
DIMENZIJA
5,76 MB
IME DATOTEKE
Lopov ostane lopov.pdf
ISBN
1711314304650

OPIS

Hladni in brezobzirni markiz Bourne je bil izobčen iz visoke družbe, ostal mu je samo plemiški naziv. Kot družabnik najrazkošnejše londonske igralnice bo tvegal vse, da si povrne svojo dediščino – tudi poroko z vzorno in primerno Penelopo Marbury.Penelope zaradi razdrte zaroke in številnih ponesrečenih snubitev nič kaj ne zanima miren in udoben zakon, ampak hrepeni po nekaj več. Kakšna sreča, da ji njen novopečeni mož odpre vrata v neraziskani svet užitkov.Bourne je mogoče res princ londonskega prepovedanega pekla, toda zaobljubi se, da se Penelope njegova grešnost ne bo dotaknila – kar je pravi izziv, saj dama sama odkrije svoje želje in je zanje pripravljena zastaviti karkoli … celo svoje srce.

je sada hapšen u više navrata zbog različitih krivičnih dela. Osim policije, "hapsili" su i građani.

Hana Hadžiavdagić: Molim Harisa Zahiragića i SDA da ne prisvajaju moje inicijative, hvala i doviđenja 4. ORUŽANA PLJAČKA U VALJEVU Lopov sačekao da na pumpi ostane jedan radnik, pa stavio fantomkum uzeo pištolj i krenuo u pohod P. V.

POVEZANE KNJIGE