Lopov ostane lopov

Lopov ostane lopov - Sarah MacLean | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sarah MacLean
DIMENZIJA
9,62 MB
IME DATOTEKE
Lopov ostane lopov.pdf
ISBN
9482608397157

OPIS

Hladni in brezobzirni markiz Bourne je bil izobčen iz visoke družbe, ostal mu je samo plemiški naziv. Kot družabnik najrazkošnejše londonske igralnice bo tvegal vse, da si povrne svojo dediščino – tudi poroko z vzorno in primerno Penelopo Marbury.Penelope zaradi razdrte zaroke in številnih ponesrečenih snubitev nič kaj ne zanima miren in udoben zakon, ampak hrepeni po nekaj več. Kakšna sreča, da ji njen novopečeni mož odpre vrata v neraziskani svet užitkov.Bourne je mogoče res princ londonskega prepovedanega pekla, toda zaobljubi se, da se Penelope njegova grešnost ne bo dotaknila – kar je pravi izziv, saj dama sama odkrije svoje želje in je zanje pripravljena zastaviti karkoli … celo svoje srce.

U komšiluku su pričali da je pokradeni podstanar zlatni prsten kupio devojci koju je hteo da veri. MUP HNK U Mostaru pobjegao razbojnik s 300 KM, u Čapljini uhvaćen lopov 0. MUP HNK: Prijavljene krađe u dvije trgovine ...

Tačnije, iz Oregona. Izvor: B92 utorak, 19.01.2021.

POVEZANE KNJIGE