Drobne pozornosti

Drobne pozornosti - Rabea Rauer, Yvonne Reidelbach | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rabea Rauer, Yvonne Reidelbach
DIMENZIJA
11,51 MB
IME DATOTEKE
Drobne pozornosti.pdf
ISBN
1015557327109

OPIS

Ni potrebna posebna priložnost, da bi razveselili najdražje. Niti niso potrebna velika darila, da bi jim pričarali nasmeh na obraz. Z malenkostmi, ki jih izdelate sami, jim lahko pokažete, koliko vam pomenijo.Zakaj se ne bi enkrat usedli za šivalni stroj ter iz blaga in niti oblikovali kaj posebnega? Na primer praktično torbico za ličila za najboljšo prijateljico, okrasen knjižni ovitek za knjižne molje, privlačno prevleko za cvetlični lonček, udobne blazine ali modne dodatke, ki so zagotovo unikatni. Če imate doma ostanke blaga, je najbolje, da začnete še danes!Vsak izdelek je opremljen s čudovito fotografijo, s seznamom materialov in z navodili korak za korakom. Dodatna krojna pola vsebuje vse potrebne kroje in je zaradi tega izdelovanje otročje lahko. Tako bo obdarovanje še lepše!

Lahko pošljem tudi po pošti, stroške pošiljanja krije kupec. Novo mesto - Območno združenje Rdečega križa Novo mesto vse ljudi dobre volje vabi k humanitarni akciji Nisi sam - pisma drobne pozornosti, s katero želijo krepiti medgeneracijsko sodelovanje in človekoljubnost ter ohraniti upanje. Pisma bodo namenjena starejšim, razdelili pa jih bodo prostovoljci OZRK Novo mesto ob novoletni obdaritvi in obiskih na njihovem domu. Drobne pozornosti, udobni in lepi dodatki za dom bodo pričarali nasmeh obdarovancem, vam pa polepšali marsikatero ustvarjalno urico.

Človeka dela bolj zdravega in veselega, če ima z bližnjimi dobre medčloveške odnose, zaupanje, zavetje, odkritost in ljubezen. Prodam knjigo DROBNE POZORNOSTI : NAJLEPŠE ZAMISLI ZA MODNE DODATKE IN DOM, avtorici Rabea Rauer in Yvonne Reidelbach, izdala založba Učila 2015, ISBN 978-961-00-2542-9, trda vezava. Cena: 5€ Več informacij na tel.

POVEZANE KNJIGE