Drobne pozornosti

Drobne pozornosti - Rabea Rauer, Yvonne Reidelbach | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rabea Rauer, Yvonne Reidelbach
DIMENZIJA
4,97 MB
IME DATOTEKE
Drobne pozornosti.pdf
ISBN
7209112063745

OPIS

Ni potrebna posebna priložnost, da bi razveselili najdražje. Niti niso potrebna velika darila, da bi jim pričarali nasmeh na obraz. Z malenkostmi, ki jih izdelate sami, jim lahko pokažete, koliko vam pomenijo.Zakaj se ne bi enkrat usedli za šivalni stroj ter iz blaga in niti oblikovali kaj posebnega? Na primer praktično torbico za ličila za najboljšo prijateljico, okrasen knjižni ovitek za knjižne molje, privlačno prevleko za cvetlični lonček, udobne blazine ali modne dodatke, ki so zagotovo unikatni. Če imate doma ostanke blaga, je najbolje, da začnete še danes!Vsak izdelek je opremljen s čudovito fotografijo, s seznamom materialov in z navodili korak za korakom. Dodatna krojna pola vsebuje vse potrebne kroje in je zaradi tega izdelovanje otročje lahko. Tako bo obdarovanje še lepše!

Koronavirus... 05.10.2020. Vse mlade, od vrtcev do fakultet, vabimo k sodelovanju na natečaju Nisi sam - pisma drobne pozornosti.Ker je koronavirus naš vsakdan postavil na glavo, želimo starejšim z majhno pozornostjo polepšati dan in preusmeriti tesnobne misli. V mesecu novembru smo se pridružili natečaju OZRK Novo mesto Nisi sam - Pismo drobne pozornosti.

Da bi bila lahko vaša uporabniška izkušnja še boljša, vas prosimo, da izberete nacine, kako lahko komuniciramo z vami. DROBNE POZORNOSTI : 75 izdelkov. Izbriši kriterije Sortiraj po ustreznosti.

POVEZANE KNJIGE