Dojenčkov album

Dojenčkov album Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
10,28 MB
IME DATOTEKE
Dojenčkov album.pdf
ISBN
6253614982312

OPIS

Ob praznovanju štiridesete obletnice izida slikanice Maček Muri Kajetana Koviča in Jelke Reichman je slikarka ustvarila dojenčkov album z motivi mačka Murija, muce Mace in njunega mladička. Starši, dedki, babice... boste album obogatili z zapisi, spominki in fotografijami ter ustvarili spominsko knjigo, ki bo otroka spremljala od rojstva naprej.

Po dolgem premisleku in neskončnem brskanju preko spleta, sem končno kupila album za našega drugega dojenčka. Na koncu sem se odločila, da ne bom delala razlik in v bistvu kupila en album, kot ga ima Jaka, le da so v tem ilustracije mačka Murija, princip za izpolnjevanje pa je v bistvu enak.

To pomeni, da jih ni na zalogi v mimovrste=) skladišču, niti pri dobavitelju. ... S tem albumom, ki ga zaznamujejo ljubke ilustracije Jelke Reichman, boste ohranili nepozabne trenutke in dogodke.

POVEZANE KNJIGE