Črnina in srebro

Črnina in srebro - Paolo Giordano | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Paolo Giordano
DIMENZIJA
5,72 MB
IME DATOTEKE
Črnina in srebro.pdf
ISBN
9175354089240

OPIS

V mladi tričlanski družini, kjer se partnerja bolj kot otroku in drug drugemu posvečata vsak svojemu zasebnemu življenju, je osrednja figura hišna oskrbnica, gospa A. Vselej prisotna, skoraj čarobna sila, ki skrbi za gospodinjstvo, dom in sčasoma tudi za otroka, gospa A. upodablja številne vloge, ki so paru nedosegljive. Ona je varuhinja doma, zaščitnica njunega odnosa, tiha priča, ki s svojo prisotnostjo drži skupaj vso družino. Ko jo huda bolezen priklene na posteljo, v življenju mladega para zazeva velika praznina. V hišo se naseli osamljenost in zdi se, kakor da sta partnerja izgubila kompas, ki jima je doslej kazal pot. Njun odnos in njuna prihodnost se znajdeta na preizkušnji, ko se vloge zamenjajo in morata zdaj sama prevzeti skrb za gospo A.Črnina in srebro je tretji roman italijanskega pisatelja Paola Giordana (1982), ki ga poznamo že po nagrajenem prvencu Samotnost praštevil in romanu Človeško telo.

cena: 22,95 eur klubska cena: 18,35 eur Črnina in srebro je tretji roman italijanskega avtorja Paola Giordana, ki ga (slovenski) bralci bržkone najbolj poznajo po Samotnosti praštevil.V navezavi na to je ob tem delu verjetno smiselno zapisati, da je ustvariti izredno delo za izrednim delom skorajda nemogoče; v Giordanovem primeru ni nič drugače. V času, ko nas večina ljudi čepi med štirimi stenami in nemočno opazuje, kako države druga za drugo klecajo pred epidemijo virusa SARS-CoV-2, se italijanski pisatelj in fizik Paolo Giordano (avtor romanov Samotnost praštevil, Človeško telo, Črnina in srebro) sprašuje, kakšne bi utegnile biti njene posledice za našo družbo, ne le za okužene, ampak za celotno družbo. Poleg Ruiz Zafona je eden od pisateljev, ki me nikoli ne razočarajo tudi Paolo Giordano. Njegov tretji roman Črnina in srebro je eden tistih draguljev, ki ti še dolgo potem, ko knjigo odložiš, odzvanjajo v podzavesti.

Preverite zalogo po klubskih centrih > Črnina in srebro je tretji roman italijanskega pisatelja Paola Giordana, avtorja nagrajenega prvenca Samotnost praštevil in romana Človeško telo. Issuu company logo.

POVEZANE KNJIGE