Črnina in srebro

Črnina in srebro - Paolo Giordano | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Paolo Giordano
DIMENZIJA
11,37 MB
IME DATOTEKE
Črnina in srebro.pdf
ISBN
3777693669853

OPIS

V mladi tričlanski družini, kjer se partnerja bolj kot otroku in drug drugemu posvečata vsak svojemu zasebnemu življenju, je osrednja figura hišna oskrbnica, gospa A. Vselej prisotna, skoraj čarobna sila, ki skrbi za gospodinjstvo, dom in sčasoma tudi za otroka, gospa A. upodablja številne vloge, ki so paru nedosegljive. Ona je varuhinja doma, zaščitnica njunega odnosa, tiha priča, ki s svojo prisotnostjo drži skupaj vso družino. Ko jo huda bolezen priklene na posteljo, v življenju mladega para zazeva velika praznina. V hišo se naseli osamljenost in zdi se, kakor da sta partnerja izgubila kompas, ki jima je doslej kazal pot. Njun odnos in njuna prihodnost se znajdeta na preizkušnji, ko se vloge zamenjajo in morata zdaj sama prevzeti skrb za gospo A.Črnina in srebro je tretji roman italijanskega pisatelja Paola Giordana (1982), ki ga poznamo že po nagrajenem prvencu Samotnost praštevil in romanu Človeško telo.

Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih. Izvoz v EndNote (RIS format) Avtor(ji) Giordano, Paolo (avtor) Jadrić, Anita (prevajalec) Vir.

Vredno pozornosti. Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin @ Klemen Tonkli, 2016. Vse pravice pridržane Članki z oznako Črnina in srebro.

POVEZANE KNJIGE