»Zarečja«

»Zarečja« - Andrej Medved | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Medved
DIMENZIJA
4,62 MB
IME DATOTEKE
»Zarečja«.pdf
ISBN
1978939300830

OPIS

Facebook omogoča ljudem... Lacanova "zarečja" : eseji & razprave / Andrej Medved Andrej Medved v novi knjigi bralca vabi na dolgo popotovanje od Freuda k Lacanu z veliko postanki. Recepcija ali bolje odprta razlaga tistega, kar je premislil Jacques-Marie-Émile Lacan, veliki svečenik pariške freudovske šole, je tisto, kar Andreju Medvedu ne da miru. Pesniška zbirka Sonje Votolen Na lepi postelji iz peska, poleg nje pa še Sanjske pesmi Johna Berrymana, roman Dese Muck Odred in esejistično delo Andreja Medveda Zarečja - to so knjige, ki nas čakajo v oddaji S knjižnega trga.

Zaposleni v Uredništvu oddaj za kulturo in zunanji sodelavci na leto ocenimo oz. podrobneje predstavimo okoli 200 knjig, kar je sicer majhen del produkcije slovenskih založb, pa vendar izbor najboljšega in ... Medvedka se je v hipu zgrudila in obležala,« opisuje 47-letni lovec LD Brkini Artur Renko iz Zarečja, ki si bo nedeljski pogon na divje prašiče za vedno zapomnil.

POVEZANE KNJIGE