Umor v galeriji

Umor v galeriji - Tone Frelih | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tone Frelih
DIMENZIJA
3,93 MB
IME DATOTEKE
Umor v galeriji.pdf
ISBN
6148741029877

OPIS

Na tleh pod pisalnikom je ležalo moško truplo. Če ne bi bil pozoren in ne bi pogledal na tla, ga zaradi slabe osvetljenosti prvi hip sploh ne bi opazil. Obraza ni bilo dobro videti, saj je moški ležal na trebuhu in imel obraz obrnjen stran od vhoda. Okoli glave se je na tleh širil velik madež že posušene krvi. Barva krvi je bila temnordeča, skoraj črna, zato je Boštjan takoj vedel, da je moški mrtev že najmanj nekaj ur. Koliko točno, bo povedal patolog po temeljitem pregledu. Čeprav je bil človek mrtev že kar nekaj časa, se neprijetni, kiselkasti vonj po krvi, ki je vdrl v nosnice že pri vratih v sobo, še vedno ni porazgubil.

Šestletnik je nato padel na streho v petem nadstropju. Tone Frelih, slovenski filmski režiser, scenarist in pisatelj, * 6. september 1945, Bled..

Obtoženi za umor žene na območju Grosuplja ne prizna krivde Martin Zaviršek z območja Grosuplja, obtožen, da je avgusta lani svojo 44-letno ženo polil z bencinom in zažgal, na predobravnavnem naroku v ponedeljek ni priznal krivde za ... Slovenijo je v začetku tedna pretresel trojni umor v Volovniku, kjer so v torek zjutraj policisti v pogoreli stanovanjski hiši našli tri zoglenela trupla.. Policisti so v nadaljevanju preiskave ugotovili, da bi bil trojni umor lahko povezan z nepojasnjenim iz Brestanice in med preiskavo izključili možnost požara zaradi napake na električni napeljavi. Klicni center: 02 2520 333 Pon-pet 7.30-20.00, sob 7.30-13.00 E-naslov: [email protected] Burhan Ozbilici, The Associated Press: Umor v Turčiji.

POVEZANE KNJIGE